Tündérszépek 2022

2022.02.26. 16:26

A királynőjelöltek kérdéseire válaszoltak

Szabó Orsi szerint a Tündérszépek nem rivalizálnak egymással.

Tavaly Szabó Orsolya fejére került a korona /Fotó: MW-archív/

Még mindig lehet jelentkezni Tündérszépek országos szépségversenyünkre. A megmérettetés háziasszonya és mentora, Kárpáti Rebeka, valamint a tavalyi nyertes, Szabó Orsolya most közösségi oldalaikon egy közös, élő videóban válaszoltak azoknak a lányoknak a kérdéseire, akiket érdekel a szépségversenyek csillogó világa. 

 

Hatalmas előrelépés 

 

– Az életem 180 fokos fordulatot vett a verseny után – mesélte Orsi a bejelentkezés alkalmával. 

– Nagyon sokan azért jelentkeznek ilyen versenyekre, mert azt szeretnék, hogy nagyobb követőtábort szerezzenek maguknak a közösségi médiában. Bár nekem nem ez volt az elsődleges célom, mégis hatalmas előrelépést tapasztaltam ezen a téren is, nagyon sok platform megkeresett már különböző együttműködések lehetőségével. Mindez rengeteg lánynak kecseg­tetővé varázsolhatja a versenyt. 

A tavalyi királynő kiemelte: akit foglalkoztat a jelentkezés gondolata, egy pillanatig se habozzon, hiszen fantasztikus élményekkel gazdagodhatnak a résztvevők. Orsi szerint egy ilyen verseny tökéletes lehetőség arra is, hogy fejlődjön a személyiségünk, mert számos új szituációba csöppennek a Tüdérszépek-jelöltek: meg kell tanulniuk mozogni a kamera előtt, és önmagukról mesélni. 

 

Csak természetesen! 

 

– A mai világban sok sztereotípia terjeng a szépségversenyek világáról, és nekem azért tetszik a Tündérszépek, mert ezeknek teljesen ellentmond. Semmilyen közhellyel nem találkoztam itt. Mindenki nagyon korrekt volt, a mentorok rendkívül hitelesek, és úgy gondolom, hogy aki szeretné kipróbálni magát, ennél barátságosabb környezetet el sem képzelhetne hozzá – fűzte hozzá. 

– A táborról különösen jó emlékeim vannak, mert nagyon jó kis csapat kovácsolódott össze, nem volt rivalizálás. Például arról is szóltunk egymásnak, ha láttuk, hogy meg kell igazítani a másikunk sminkjét, vagy tanácsot adtunk egymásnak arról, hogy milyen ruha áll a legjobbam. 

A jelentkezéssel kacérkodó internetezők arra is kíváncsiak voltak, hogy saját fotókkal is lehet-e valaki esélyes a győzelemre. A két mentor kiemelte, hogy igen – de csak akkor, ha a fényképek jó minőségűek, tehát ne legyenek pixelesek, homályosak, és ne fürdőszobai szelfik legyenek. 

– Azt javaslom a résztvevőknek, hogy minél változatosabbak legyenek a képeik, próbálják meg minél több arcukat megmutatni – emelte ki Kárpáti Rebeka. – Szerintem úgy kell hozzáállni a fotózáshoz, mint a randikhoz! Nagyon fontos, hogy a jelentkező megőrizze a természetességét, és úgy nézzen ki a képeken is, mint a való életben! Soha nem szabad a fotókat túlszerkeszteni, hiszen ne feledjük: amikor személyesen találkozunk valakivel, ott nincs képszerkesztő! 

Még lehet jelentkezni a Tündérszépek országos szépségversenyre! 

Szépségversenyünkre jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon lehet, mely igen egyszerű. Nincs más dolgod, mint kitölteni az űrlapot, és mellé csatolni egy egész alakos ruhás, bikinis, illetve portréfotót, és máris indulhat a verseny a megtisztelő címért és értékes nyereményeinkért.

Légy Te a Tündérszépek 2022 nyertese! Jelentkezz!

És hogy kiből lehet az ország Tündérszépe?

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya - aki mentorként segíti majd a jelentkezőket -, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!