Még vannak kiadó helyek

2022.01.12. 12:06

Tündérszépek 2022: hamarosan elkezdődik a fotózás

Javában zajlik a jelentkezés a Tündérszépek versenyünkre. A nevezők saját portfólióval vagy a Beol.hu fótósa által elkészített profi fotósorozattal vehetnek részt a megmérettetésen.

T. N.

A fotózás előtt minden jelentkező gondolja át, mit szeretne elmondani magáról /Archív fotó/

Immár negyedik éve fotózza szerkesztőségünk Tündérszépek című szépségversenyének jelentkezőit Imre György, hírportálunk fotóriportere. Mindig kicsit megszeppenve érkeznek a lányok a kamera elé, azonban kollégánk elmondta, hogy nem szabad megijedni egy ilyen fotózástól, hiszen az jócskán megerősítheti az önbizalmát még annak is, akinek hiányzott eddig.

-  Természetes némi izgalom, de az első néhány kép annak feloldása miatt készül, melyek után minden lány hamar megbarátkozik a kamerával. Ahhoz azonban, hogy szép sorozat készülhessen, érdemes előtte elmenni fodrászhoz, valamint csináltatni egy jó sminket, persze az arcot kipirosító kozmetikai kezelés nélkül, ami mellett az aznapi szoláriumozást is kerülni kell. 

Hozzátette, hogy a lányok olyan ruhákat válasszanak maguknak, amiben jól érzik magukat, hiszen ez elengedhetetlen a tökéletes kisugárzáshoz. Kiemelte, a szetthez tartozó lábbelit se felejtse otthon senki, és figyeljenek oda arra is, hogy ne a lábszárat szorító zokniban induljanak a fotózásra, mert az kellemetlen nyomot hagy a bőrön, amitől kevésbé lesz előnyös a kép. A kiválasztott szettekre visszatérve hangsúlyozta, azoknak mindenképp tükrözniük kell az egyéniséget. Ez ugyanis hozzátesz a fent említett kisugárzás tökéletesítéséhez, így a minél nagyobb szavazótábor eléréséhez is. 

Végül javasolta, hogy a fotózás előtt minden jelentkező gondolja át, mit szeretne elmondani magáról. 

Még lehet jelentkezni a Tündérszépek országos szépségversenyre! 

Szépségversenyünkre jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon lehet, mely igen egyszerű. Nincs más dolgod, mint kitölteni az űrlapot, és mellé csatolni egy egész alakos ruhás, bikinis, illetve portréfotót, és máris indulhat a verseny a megtisztelő címért és értékes nyereményeinkért.

Légy Te a Tündérszépek 2022 nyertese! Jelentkezz!

Jelentkezz most és legyél te a 2022-es Tündérszépek győztese!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!