Galériákkal

2022.01.05. 14:08

Több mint harminc év után is nagy sikereket aratnak a szépségversenyek

1985-ben rendezték meg az első hivatalos Miss Hungary szépségversenyt.

T.N.

Fotó: Miss World Hungary Facebook-oldal

Fotó: Miss World Hungary Facebook-oldal

A Tündérszépek versenyünk kapcsán egy kis időutazásra invitáljuk Önöket. Az 1983 szeptember 13-án megrendezett Miss Hungary szépségverseny budapesti döntőjében az első zsűrizések után a több száz jelentkezőből húsz szerencsés szépség vonulhatott fel a színpadon. Az 1983. évi, alternatív szépségversenyként emlegetett vetélkedés után 1984-ben is rendeztek szépségversenyt, de az első hivatalos Miss Hungary verseny 1985-ben volt.

Több mint 30 évvel később is hatalmas sikert arat ez a verseny. A 2018-as Miss Hungary során ötszáz jelentkező közül több körben választották ki azt a húsz lányt, aki beköltözhetett a felkészítő táborba Visegrádra. Ott a versenyzők majdnem két héten át különféle házi versenyeken mérették meg magukat: a Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent után egy-egy lánytól elbúcsúztak, így alakult ki a döntős mezőny. A nagyszabású gálaműsorban négy körben négy különböző öltözékben vonult végig a kifutón a 16 döntős lány. 

Annak idején Szarvas Andrea képviselte Békés megyét. A vésztői szépség egészen a döntőig menetelt, ahol is ő lett a legméltóbb arra, hogy Magyarországot képviselje a Miss World világdöntőn. Továbbá a közönségdíjat is elnyerte és a legszebb mosoly címet is neki ítélte meg a közönség.

Andrea a szépségversenyeken szerzett tapasztalatait már több éve a Tündérszépek versenyünk jelentkezőinek igyekszik átadni. Mentorként azon dolgozik, hogy a lányoknak igazi élmény legyen a verseny, és hogy minél jobban felkészítse őket.

Ha te is kedvet kaptál, a Tündérszépek versenyünkre való jelentkezés igen egyszerű, hiszen nincs más dolguk a szépeknek, mint a tunderszepek.hu oldalon kitölteni az űrlapot, és mellé csatolni egy egész alakos ruhás, bikinis, illetve portréfotót, és máris indulhatnak a rendkívül megtisztelő címért és az értékes nyereményeinkért.

Még lehet jelentkezni a Tündérszépek országos szépségversenyre! 

Szépségversenyünkre jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon lehet, mely igen egyszerű. Nincs más dolgod, mint kitölteni az űrlapot, és mellé csatolni egy egész alakos ruhás, bikinis, illetve portréfotót, és máris indulhat a verseny a megtisztelő címért és értékes nyereményeinkért.

Légy Te a Tündérszépek 2022 nyertese! Jelentkezz!

Kerüljön a te fejedre a korona!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában