Tündérszépek - Videóval

2022.01.22. 12:47

Szépségápolási kvíz, mellyel te is formába hozhatod magad!

Mire jó a tojás, méz és a citromlé keveréke? Mihez nyúljunk, ha meg szeretnénk szépíteni körmünket? Bővítsd játszva a tudásod!

T.N.

Mint arról már többször is beszámoltunk, néhány napja megkezdődött a jelentkezési időszak Tündérszépek 2022 nevű szépségversenyünkre, ahol felejthetetlen élményekért és értékes nyereményekért szállnak versenybe a megye legszebb lányai.

Ezt szem előtt tartva készítettük az alábbi szépségápolási kvízt, melyben talán te is találhatsz egy-két hasznos tippet, trükköt, és közben játszva mélyítheted a kozmetikumokkal kapcsolatos tudásod is. Szóval ha a jelentkezésen töröd a fejed, vagy egyszerűen csak szeretnél pár tanácsot, kattintsd végig bátran a tesztet, talán egyszer segítségedre lehet valamelyik innen ellesett ötlet.

1.
Mit segít fényessé tenni a tojás?
2.
A lentiek közül melyik egy kiváló sarokpakolás receptje?
3.
Mihez nyúljunk, ha meg szeretnénk szépíteni körmünket?
4.
Mi segít megpuhítani a hajat?
5.
Mire jó a rizsliszt
6.
Mit frissítenek a narancsszeletek?

Szépségversenyünkre jelentkezni a tundérszépek.hu oldalon lehet, itt az összes részlet megtalálható a versennyel kapcsolatban.

Még lehet jelentkezni a Tündérszépek országos szépségversenyre! 

Szépségversenyünkre jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon lehet, mely igen egyszerű. Nincs más dolgod, mint kitölteni az űrlapot, és mellé csatolni egy egész alakos ruhás, bikinis, illetve portréfotót, és máris indulhat a verseny a megtisztelő címért és értékes nyereményeinkért.

Légy Te a Tündérszépek 2022 nyertese! Jelentkezz!

És hogy kiből lehet az ország Tündérszépe?

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya - aki mentorként segíti majd a jelentkezőket -, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

Mutassuk meg, hogy a Békés megyei lányok a legszebbek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!