Tündérszépek - Videóval

2022.01.16. 06:52

Mitől szép egy nő? Békés megye művészei válaszolnak

Sokszor felmerül a kérdés, hogy mitől is szép egy nő? Legyen vékony, nőies és remek sminkje? Mégis mi az, amin megakad a férfiak szeme? Ennek jártunk most utána.

T. N.

Nem csak a külső, hanem a belső is fontos /Illusztráció: Shutterstock/

A dobozi énekes, Sztojka Tibor szerint nagyon komplex és nehéz kérdés, hogy mitől is szép egy nő. Elmondása szerint ezt két részre osztaná, egy nő külső és belső jegyeinek, tulajdonságainak a harmóniájára, összhangjára.

– A külső jegyeiben mindenképpen a női természetességgel kezdeném. Nagyon fontos a szép női arc, a mosoly, de mindig maradjon önmaga és egyszerű. Fontos az ápoltság, de ne agyonsminkelve akarjon kitűnni és szebb lenni. Számomra a külső szépség mit sem ér a belső pozitív tulajdonságok nélkül, ami szerintem az intelligencia, a kommunikációkészség és a nőiesség! Ezek a dolgok szerintem elengedtethetetlenek egy igazi nő szépségéhez!

Sztojka Tibor

Tibor fiatal kora óta boldog házasságban él, így picit nehezen válaszolt arra a kérdésünkre, hogy ő mit vesz először észre egy hölgyön, amikor meglátja.

– Ha mégis válaszolnom kell akkor mindenképpen a hölgy arcát figyelem meg elsőként, majd a kezeit, hisz nagyon lényeges az ápoltsága, az önmagához és környezetéhez való igényessége. Természetesen a nő illata és kisugárzása is nagyon fontos, és végül de nem utolsósorban a nő ruházata, stílusa is lényeges. Legyen stílusos ám enyhén visszafogott, de semmikép ne legyen kihívó! Ám még egyszer kihangsúlyozom, hogy a külső szépség önmagában kevés, ha azok a belső tulajdonságok nincsenek meg, amit már az előzőekben említettem.

Hozzátette, hogy bár kicsit sablonosnak tűnik, de komolyan úgy gondolja, hogy a női szépség a belső tulajdonságokkal kezdődik.

– Hiába néz ki úgy egy lány, egy nő mint egy Barbie baba, ha sajnos a belső tulajdonságai hiányoznak, az elégé lerombolja a külső szépséget. Mindenképpen azt gondolom, hogy egy nő belső értékeinek és külsejének összhangban kell lennie ahhoz, hogy a legtöbbet tudja kihozni önmagából.

Ragány Misa számára rendkívül fontos a női energia. 

Ezt hangoztatták A Dal 2021 című műsorban is, amikor a Drága Hazám című daluk akusztikus verzióját nyolc fantasztikus hölgy zenésszel valósították meg. 

– A nőiesség összetevőinek részleteit nem tudom keretek közé szorítani, mindenben meg lehet találni a szépet. Tehát lehet szép és nőies egy teltebb vagy magasabb, alacsonyabb nő egyaránt és számos példát tudnék még felhozni, ami szembemegy a sztereotípiákkal. Ez éppolyan számomra, mint a zene, azokban a dalokban is meg tudom látni a szépet, amely nem a stílusom, de értékelem – ahogy mondani szoktam – műfajon belül. De ha ki kell emelnem két dolgot, ami fontos számomra, akkor azt mondom, hogy a szép arc (na ez is szubjektív ugyebár) és a kisugárzás.

Ragány Misa /Fotó: Békéscsabai Jókai Színház/

Johnny Moonlight számára nagyon fontos a méltóság és a nőiesség.

– A legelső az arca, a tekintete, a szeméből sugárzó értelem, szépség, érzelem, a lélek visszatükröződése. Nagyon fontos még a méltóság, és a nőiesség, mind a viselkedésében és mozgásában, csakúgy, mint a viselt öltözetben.

Johnny Moonlight

Még lehet jelentkezni a Tündérszépek országos szépségversenyre! 

Szépségversenyünkre jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon lehet, mely igen egyszerű. Nincs más dolgod, mint kitölteni az űrlapot, és mellé csatolni egy egész alakos ruhás, bikinis, illetve portréfotót, és máris indulhat a verseny a megtisztelő címért és értékes nyereményeinkért.

Légy Te a Tündérszépek 2022 nyertese! Jelentkezz!

És hogy kiből lehet az ország Tündérszépe?

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya - aki mentorként segíti majd a jelentkezőket -, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

Még nem késő! Vannak még szabad helyek! Jelentkezz most, és legyél te az idei év Tündérszépe!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!