Videóval

2021.12.25. 15:40

Tündérszépek 2021 - ilyen volt a Békés megyei forduló

A tavalyi év során több mint húszan álltak Imre György, a Békés Megyei Hírlap és a Beol.hu fotóriporterének kamerája elé. Mutatjuk milyen volt.

T.N.

Archív fotó

A Tündérszépek 2021 során több mint húszan álltak Imre György, a Békés Megyei Hírlap és a Beol.hu fotóriporterünk kamerája elé, hogy a profi fotósorozatoknak köszönhetően jól szerepeljenek a versenyen.

Izgatottan, de mosolygósan érkeztek a lányok a békéscsabai fotózásra. A profi fotósorozat készítése közben persze hamar feloldódtak, a végére pedig teljesen összebarátkoztak a kamerával.

2022-ben is keressük a legcsinosabb hölgyeket, akik közül majd egyvalaki fejére felkerülhet a korona az országos döntőn. Egy percig se habozz, jelentkezz, hiszen értékes nyeremények, tévéshow és felkészítőtábor is vár rád!

Ha elmúltál tizenhat, de még nem lépted át a harmincat, itt a remek alkalom, hogy megmutasd magad! Nem kell mást tenned, csak felkeresni a www.tunderszepek.hu oldalt, kitölteni a jelentkezést, bejelölni, hogy Békés megyében szeretnél indulni, és feltölteni magadról pár fotót.

Ha úgy érzed, a képeid nem megfelelőek ahhoz, hogy jól szerepelj, csak ikszeld be a jelentkezés során azt, hogy ingyenes profi fotósorozatot igényelsz.

Adj esélyt magadnak, talán éppen a te fejedre kerül fel majd a korona!

Még lehet jelentkezni a Tündérszépek országos szépségversenyre! 

Szépségversenyünkre jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon lehet, mely igen egyszerű. Nincs más dolgod, mint kitölteni az űrlapot, és mellé csatolni egy egész alakos ruhás, bikinis, illetve portréfotót, és máris indulhat a verseny a megtisztelő címért és értékes nyereményeinkért.

Légy Te a Tündérszépek 2022 nyertese! Jelentkezz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!