Újabb sikeres fellépés

2024.06.22. 16:44

Egy zenepavilonban adott nagykoncertet Balázs Pali

Balatonszemesen lépett fel a napokban a Békésből származó Balázs Pali és zenekara. Egy zenepavilonban adtak hamisítatlan nagyszínpadi koncertet.

Beol.hu

Felejthetetlen estét varázsoltak a színpadra.

Fotó: Facebook/Balázs Pali

„Néhány napja Balatonszemesen koncerteztünk a zenekarommal. Kellemes környezetben és időjárás mellett egy nagyon szép estét tölthettünk együtt a szemesi közönséggel, koncertlátogatókkal. Érkezéskor a település főterén egy kis parányi zenepavilon várt a csapatomra, ahol a nagyszínpadi produkciónk igazán sehogy nem fért el. Tudtuk előre, de reménykedtünk….hátha mégis... Némi okfejtést követően megoldódott a nagy kihívás és bele is csaptunk a  Best Of 27 év koncertünkbe. Szépen épült a hangulat a nézőtéri reakció… jöttek a szokásos közös éneklések, tapsok, sikítások, amit állítólag Siófokon is hallottak fél 9 után... A stábommal a koncertet követően arról beszéltünk, hogy az igazi kihívás nem a koncert lejátszása, előadása volt, hanem a nagyszínpadi produkció technikai betuszkolása egy kis zenepavilonba. Nos, de mivel állítólag mi egy ügyes csapat vagyunk, ezt is megoldottuk” – fogalmazott Balázs Pali.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!