Honest kid

2023.03.08. 10:28

Angol slágerlistára is felkerült a Dirty Slippers dala – videóval

A gyulai kötődésű Dirty Slippers zenekar 2021 nyarán dolgozhatott George Shilling producer (Oasis, Mike Oldfield, Blur, Primal Scream) meghívására a Beatles által legendássá vált, londoni Abbey Road stúdióban. A zenekar több dalt is elkészített az ikonikus falak között, ahol Ed Sheeran egyik hangmérnökével, Neil Dawes-zel rögzítette a zenei sávokat.

Beol.hu

A csapat tagjai több interjút is adnak a szigetországban /Fotó: Sivák Zsófi/

A zenekar hazatérte után szerződést kapott egy brit management irodától, amely következtében február elejétől számos angol rádió kezdte el rotációban játszani a Dirty Slippers Honest Kid című újdonságát, amely egyébként a zenekar Rendetlen gyerek című legsikeresebb dalának angol változata.

A Honest kid rövidesen komoly sikereket is elért, hiszen Birmingham-ben még februárban a Hét Dalává választották az egyik rádióban, múlt héten pedig a manchesteri Reclaim Rádióban jutott fel a heti toplistára, az előkelő ötödik helyet megszerezve.

Közben több angol és francia zenei portál is beszámolt a zenekar új single-jéről, amelyekről a Dirty Slippers a Facebook és TikTok oldalain folyamatosan hírt ad a követőinek. 

Egy korábbi miskolci koncertkép /Fotó: Csete Zsolt/

A folytatásra sem kell sokat várni, hiszen a Dirty Slippers tagjai március 10-én indulnak az Egyesült Királyságba, ahol Bristolban, Birmingham-ben és Londonban adnak rádió, valamint online magazinok számára interjúkat, ezt követően március 17-én pedig a többek között az Isle of Wight fesztiválon is bizonyító, jelenleg egy hónapos angol turnén lévő Marseille zenekar meghívására lépnek fel London mellett Guildfordban, a The Holroyd Arms klubban. 

Március végén pedig elkészül a Honest kid videóklipje is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!