TV2

2023.01.05. 19:56

Remekelt a kvízműsorban a gyulai Dombovári Vanda és fia, Gergő – videóval

A népszerű műsorvezető, Dombovári Vanda és kisfia, Nagy-Dombovári Gergő nyerte a Tv2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című családi kvízműsorának szerdai adásának játékát. A gyulai édesanya és kisfia a 400 ezer forintos összeget Gergő iskolája, a Dürer Albert Általános Iskola alapítványa számára ajánlotta fel, a nézők pedig nagyszerű anya-gyermek kapcsolatot is megismerhettek nekik köszönhetően.

Papp Gábor [email protected]

Fotók: tv2play.hu

A Tv2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! adásaiba mindig ismert és népszerű személyiségeket, illetve gyermekeiket hívnak meg egy-egy humoros, gyakran az iróniát sem nélkülöző játékra. Az említett szerdai műsorban Dombóvári Vanda, Fejős Éva író és Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének gyermekei „rántották le” a leplet szüleikről.

Az Ördög Nóra által vezetett műsor első részében mindig a szülőknek kell kitalálniuk, hogy egy-egy kérdésre, milyen választ adtak gyermekeik. Így megtudhattuk, hogy miért furcsa Dombovári Vanda, amikor focizik.

Bár a „Ronaldo cseleit próbálja utánozni”, a „sikítozik védés közben” és „foci közben is meg akarja ölelni a kisfiát” a válaszok egyaránt felmerültek, az anyuka és Gergő egymástól független azt a választ adták, hogy jobblábas, mégis bal lábbal rúg. Kiderült az is, hogy a műsorvezetőnő, ha Ronaldo cselét nem is, de Zidanét tudja utánozni, ahogy fény derült arra is, hogy 45 évesen, a koronavírus-járvány alatt kezdett el focizni kisfiával, ahogy nem kis derültséget keltve és Győrfi Pált is mosolyra késztetve fogalmazott: akkor amikor egy általa nagyon kedvelt „manus” arra kért mindenkit, hogy „Maradjanak otthon!”

Dombovári Vanda és fia, Gergő sokak rokonszenvét nyerte el.

A második kérdés során arról kérdezték Gergőt, hogy mi az a három dolog, ami legjobban jellemzi az édesanyját. A fiatalember az anya mindig boldog; a későn indul, mert rendezi a haját és esténként jól és viccesen táncol válaszokat adta, és ebből két dolgot anyukája is hasonlóan jelölt meg. A táncból ezután egy pici ízelítőt is kaphattunk a műsorban. Később azt is megtudhattuk, Gergő kedvenc csapata a Bayern München.

A főként a humorra épülő adás kissé komoly, üzenetértékű részében anya és fia egymásról is vallottak. Dombovári Vanda elmondta, hogy az anyává válás számára maga a csoda. 

Mint elárulta, Gergőnek remek humorérzéke van, amivel mindent túl lehet élni, nagy szíve van, és mindig segít, amivel édesanyját is számos nehezebb helyzeten átsegítette már.

A kisfiú elmondta, édesanyja a legjobb anya a világon, segít a szegényeken, sokat és jókat főz neki, sokat játszik, kedves és jószívű. Arról is meséltek, hogy esténként mindent átbeszélnek, a jót és a rosszat egyaránt, Vanda pedig ilyenkor mindig elmondja kisfiának, hogy élete csodájának tartja.

A harmadik fordulóban egymástól elválasztva, egyszerre kellett megjelölniük egy-egy kérdésre a választ a szülőknek és a gyerekeknek. A nézők így képet kaphattak arról, hogy Gergőt a focizás mellett a tévézés is érdekli. Nagyon különleges dolog, hogy a fiatalembereknek kortársaival ellentétben még nincs mobiltelefonja, mert – ahogy elárulták – úgy érzi, hogy az elvenné az idejét a focizástól. Fellebbent a fátyol arról is, hogy Dombovári Vanda otthon rengeteget mos.

Gergő iskoláját segítik

A zárókör előtt kiderült, hogy Vanda és Gergő érte el a legtöbb pontot, így ők vehettek részt a memóriajátékban. Ebben az édesanya és fia négy pontot szereztek, vagyis 400 ezer forintot nyertek el, amit a hagyományoknak megfelelően jótékony célra ajánlhattak fel. Ők úgy döntöttek, hogy Gergő iskolája, a gyulai Dürer Albert Általános Iskola alapítványát segítik az összeggel.

Dombovári Vanda hírportálunknak elmondta, nagyon jól érezték magukat a műsorban. Mint elárulta, ő sokat gondolkodott azon, hogy részt vegyenek-e a vetélkedőn, és végül éppen Gergő bírta rá, hogy méressék meg magukat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!