Intenzív képzés

2022.11.01. 09:38

A Gerecse-hegységben hódította a sziklákat Varga Viktor

Több mint tizenhárom sziklát mászott meg a napokban a békéscsabai származású énekes, Varga Viktor.

Beol.hu

Varga Viktor alapfokú sziklamászó tanfolyamon a Gerecse-hegységben

Forrás: Facebook

„Egy igazán csodálatos intenzív képzésen vagyok túl, ahol újra átértékelhettem az életet, az emberi erőt és az egymásba vetett bizalmat. Az alapfokú sziklamászó tanfolyamon vadonatúj adrenalin fröccsöket kaptam, éreztem az életem törékenységét és azt, hogy mennyire aprócska kis bogár életem van e nagy világon, vagy a szikla falakon. Több mint 13 falat másztam meg a Gerecse-hegységben, csodás oktató és mászótárssal, Szilágyi Zsolt 14-szeres Mont Blanc expedíciós hegymászó személyében.”

 

„Az Öregkőnél megmászhattam a Júra 7-es falat top rope-ban, és a Sziklaszirt direkt-et 5+ t, ami 50 méteres egybefüggő fal, váltva, ahol olyan emberek vendégszeretetét élvezhettem a csúcson, mint Suhajda Szilárd első magyar K2 expedíciós hegymászó és Kosztin Arnold MHOK vezetőségi tag és hegymászó. Boldog vagyok hogy ennyi jó és szabad emberrel „Lóghattam” – tette közzé Facebook-oldalán Varga Viktor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!