Celebfigyelő

2022.07.24. 08:00

Sokan megdicsérték Rákóczi Ferit, Szarvas Andit pedig fáradtan is imádták

Klippremierek, utazások, közös fotók, turnék, na meg persze a legfrissebb posztok – ne maradj le semmiről, ami Békés megyei származású celebjeink háza táján történik! Dőlj hátra, mi szállítjuk neked az infókat.

G. Cs.

Kicsit szeles idefent - olvasható népszerű sportriporterünk, a Gyomaendrődön nevelkedett Szujó Zoltán bejegyzésében. Zoli hegyen, völgyön, erdőn, mezőn járt a versenypályáktól távol, és útba ejtette a Budai-hegység legmagasabb pontját, az 559 m-es Nagy-Kopaszi hegyen található Csergezán Pál-kilátót, ahol egy videót is készített.

Ezen a nyáron sem unatkozik Zsombok Réka, ez kiderül legfrissebb bejegyzéséből is. A békési énekesnő a Csabagyöngye Kulturális Központ stégjén, óvodai turnéja keretében egy gyerekbulin szerepelt.

A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lép fel július 30-án a Magna Cum Laude zenekar - derül ki a csapat Instagram-posutjából. A koncerten a legnagyobb slágerek mellett igazi unikumként a ritkán játszott dalok is felcsendülnek, így a legnagyobb rajongóknak is bőven tartogat meglepetéseket az este. A gyulai csapat vendége ezen az estén Karácsony János James lesz, akivel, a két évtizedes jubileum alkalmából készült Gyulai Húszfeldolgozó című kiadványon szereplő feldolgozáson kívül, további meglepéssel kedveskednek a rajongóknak.

Kezdődik a motorosélet: vezetési tréningre indult Újkígyós népszerű műsorvezetője, Rákóczi Feri. Posztjához sokan hozzászóltak, ám elsősorban fogyásához gratuláltak, de volt olyan, aki elkérte diétareceptjét is.

A 2018-as Miss World Hungary vésztői szépségkirálynője, Szarvas Andrea nincs jó formában - legalábbis szerinte. Kicsit elfolyt, kicsit fáradt - írja Instagram bejegyzésében, ám követői nem igazán értenek vele egyet. A képet nézve ezt döntse el mindenki maga.

Popsi edzéssel indult a hét a Békéscsabán nevelkedett fitnessnagykövet, Ferentzy-Kiss Virágnál. A fitness világbajnok megmutatta azt is, hogy mit szokott reggelire készíteni ilyen nagy melegben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!