Celebfigyelő

2022.05.08. 16:44

Szujó Zoltán hazai pályáról, Szarvas Andrea Párizsból jelentkezett

/Fotó: Szujó Zoltán Instagram-oldala/

Sokan elhatározzák év elején, hogy tenni fognak az egészségükért, de a lelkesedés gyakran hamar elmúlik. A Rádió1 újkígyósi származású műsorvezetője, Rákóczi Feri nem tartozik közéjük. Hosszú kihagyás után januárban ismét futócipőt húzott, a héten pedig sikerült 10 kilométert egyben lefutnia.

A vésztői szépség, Szarvas Andrea ezúttal a párizsi Disneylandből jelentkezett. A szépségkirálynő az ikonikus egérfüleket is kipróbálta.

A Gyomaendrődön nevelkedett Szujó Zoltán ezúttal hazai pályáról jelentkezett, ugyanis a héten Békéscsabán tartott dedikálást. 

A békési énekesnő, Zsombok Réka ismét hangszert és mikrofont ragadott. Az új dalt Instagram-oldalán is megosztotta.

A békéscsabai származású szupermodell, Mihalik Enikő a gyermeknevelés csodálatos pillanatait osztotta meg követőivel. A képek tanulsága szerint nem csak a szülő etetheti a gyerkőcöt, hanem fordítva is. 

Időutazás a volán mögött. A Békéscsabán nevelkedett fitnessnagykövet és - világbajnok, Ferentzy-Kiss Virág Oldtimer versenyen járt a héten. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!