Exatlon Hungary - Videókkal

2022.03.29. 17:10

Sorra hozta a pontokat Zozo

Az utolsó villajátékot tartották hétfőn az Exatlon Hungary All Stars-ban, a TV2 sport-reality műsorának tizenharmadik hetében.

Kempf Zozo

Az Exarénában a gyulai bxm világbajnok Zozo 3:1-es állásnál Nagy Danival csapott össze. A kosárba dobásnál már a két fiatalember fej-fej mellett küzdött. Sokáig nem lehetett tudni, hogy ki kerül ki győztesen. Végül Zozónál megtört a jég, ezzel újabb ponttal növelték előnyüket a Bajnokok.

A Villáért folytatott küzdelemben a pirosak játékosa Bálint ellen állt rajtvonalhoz. Az ügyességi feladatnál Zozo gyorsan megszerezte az előnyt, melyet azonban nem sokkal később a kékek játékosa le is dolgozott. A szerencse azonban Zozo mellé állt, aki újabb pontot szerzett csapatának.

A Kihívóknak sikerült összeszedniük magukat, már 5:3-ra vezettek, amikor ismét a bmx világbajnokra került sor. Ezúttal Rozs Geri ellen kellett bizonyítania. A fiúk nem bírtak egymással az akadálypályán, az ügyességi feladatnál azonban ismét Zozóé lett pont. 

Az újabb győzelemért a két gyulai fiatalember csapott össze. Az ügyességi feladnál Daninak sikerült összeszednie magát, ezzel a Kihívók megszerezték a kilencedik pontjukat is. A Bajnok tovább harcoltak, azonban a kékeknek sikerült győzedelmeskedniük a Villáért folytatott küzdelemben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!