Exatlon Hungary - Videókkal

2022.03.19. 11:16

Saját csapattársa ellen kellett párbajoznia Zozónak

A Végjáték második fordulójával folytatódott pénteken a TV2 sport-reality-je, az Exatlon Hungary All Stars.

Elsőként a gyulai bmx világbajnok Zozo és Rozs Geri lépett pályára. Mind két fiatalember rendkívül gyorsan teljesítette az akadálypályát. Az ügyességi feladat azonban a Kihívóknak hozott szerencsét, így ők szerezték meg a pénteki futam első pontját.

A kékek már 9:0-ra vezettek, amik ismét Zozóra került a sor, hogy pontot szerezzen Kása András ellen. A pirosak játékosa teljes erőbedobással küzdött, maga mögé utasította kihívóját. Azonban ez még sem volt elég és a kékek 10:0-ás győzelemmel megnyerték a Végjáték második fordulóját is.

Mivel a Bajnokok mind a két versenyt elvesztették, így közülük kerültek ki a párbajozók. Ezúttal Tóth Dávid és Kempf Zozo csapott össze. Az első futam során az akadálypályát nagy előnnyel a gyulai versenyző nyerte. Az ügyességi feladatnál vissza tudott jönni Dávid és meg is nyerte az első futamot.

A második párbaj ugyan így folytatódott, ezúttal azonban Zozo nem hagyta veszni előnyét és be is húzta a pontot.

1:1-es állásnál következett a harmadik futam. A kezdeti nehézségek után Zozo ráérzett a verseny ízére és meg is szerezte a második pontját Dáviddal szemben.

A gyulai fiatalember továbbra is megállíthatatlan. Az állás már 3:1 Zozo javára.

Az ötödik párbaj során megtört a jég, és a hátrány ellenére Dávidnak sikerült pontot szereznie csapattársa ellen.

A hatodik futam során Dávidnak majdnem sikerült kiegyenlíteni, de Zozo 1 másodperccel hamarabb dobta le az utolsó oszlopot, így ő nyerte a párbajt. Dávidnak búcsúzni kellett a versenytől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!