Exatlon Hungary - Videókkal

2022.03.22. 10:13

Nem tudott hibázni Zozo

Ügyességi játékkal, majd villajátékkal kezdődött a TV2 sport-reality műsorának, az Exatlon Hungary All Stars-nak a tizenkettedik hete.

Exatlon Hungary All Stars - TV2

Karkötőkért csatáztak a játék elején a versenyzők az Exa-Arénában. Exaball helyett azonban ezúttal ügyességi játék várta a játékosokat. Öt pontig ment a játék. 2:2-es állásnál lépett pályára a gyulai bmx világbajnok Kempf Zozo, akinek ezúttal Nagy Danit kellett legyőznie. Hol az egyikük, hol a másikuk tett szert egy kis előnyre, végül azonban Zozo győzedelmeskedett.

A következő futamban a gyulai fiatalember Kása András ellen küzdött. A Bajnokok biztatás képpen egy kis tánccal is készültek versenyzőjüknek. Zozo az első feladatnál megszerzett előnyét a pálya végéig tartani tudta, mellyel újabb pontot szerzett csapatának.

A játék végén a Bajnokok nyertek 5:3-ra, így ők gazdagodtak egy karkötővel. A Villáért folytatott küzdelemben a Bajnok Rozs Gerivel csapott össze. Bár Zozónak volt egy kis hátránya, végül mégis ő győzedelmeskedett a Kihívó felett.

6:4-es állásnál a pirosak játékosa ismét Kása András ellen állt rajtvonalhoz. Zozo továbbra sem tud hibázni. A Bajnokok már három pont az előnyük.

Végül 10:5-re a nyertek a pirosak nyertek, amivel visszatérhettek a villába és az otthonról érkező ajándékokat is ők kaphatták meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!