Exatlon Hungary - Videókkal

2022.03.10. 14:05

A Bajnokok nyerték a Végjáték első fordulóját

Újabb Végjátékoz érkezett az Exatlon Hungray All Stars.

Kempf Zozo

Az első szettet a Kihívók nyerték. Ezután a gyulai bmx világbajnok Kempf Zozón volt a sor, hogy pontot szerezzen csapatának Provoda Jodes ellen. A pirosak játékosa szokásához híven száguldott át az akadálypályán, maga mögött hagyva ellenfelét. Az ügyességi feladatnál azonban fej-fej mellett haladtak a fiúk, de végül egy másodperccel hamarabb sikerült Jodesnek ledobni az oszlopot. 

3:2-es állásnál ismét Zozo lépett pályára, aki ezúttal Kása András ellen futott. A Bajnok most sem hagyta magát, de sajnos ez most sem volt elég. A Kihívóknak sikerült kiegyenlíteniük. 

A futamok közül nem maradhatott ki a két rivális, Bálint és Zozo párharca sem. Ezúttal azonban a pirosak játékosa került ki győztesen. Az állás ezzel 6:6. 

A második és a harmadik szettet, ezzel a Végjátékot is a Bajnok nyerték. Ennek következtében egy Kihívó játékosnak majd biztosan párbajoznia kell.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!