Exatlon Hungary - Videókkal

2022.02.03. 14:55

A Bajnokok nyerték a Végjátékot

Újabb Végjátékkal folytatódott a TV2 népszerű sport-reality-re, az Exatlon Hungary, mely során Kempf Zozo sorra nyerte a futamait.

Kempf Zozo

Az első szettet a Kihívók nyerték, azonban a Bajnokok nem adták fel és a másodikban már 3:0-ra vezettek. Ezután a gyulai bmx világbajnok Zozo lépett pályára, akinek Kása Andrással kellett pontot szereznie. A pirosak játékosa szokásához híven átszáguldott a pályán. Végül az ügyességi feladatnál is maga mögé utasította a Kihívót.

A következő futamban Zozónak régi ellenfelével, Bálinttal szemben kellett megmutatnia rátermettségét. A két fiú játszmáit legtöbbször a kékek játékosa nyerte. Fej-fej mellett érkeztek meg az ügyesség feladathoz, mely ezúttal a Bajnoknak kedvezett. Az állás ezzel 6:0.

A második szettet a Bajnokok nyerték. Zozónak így újabb esélye akadt arra, hogy győzelemhez vezesse csapatát. A Bajnok Rozs Gergely ellen futott. Nem volt kérdés, hogy ez a pálya nagyon fekszik a gyulai fiatalembernek, hiszen ezúttal is sikerült legyőzni ellenfelét. Végül a pirosak nyerték a végjátékot, így a kékek közül valakinek biztosan párbajoznia kell majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!