Videóval

2022.01.23. 15:27

Online közönségtalálkozóra várja rajongóit kéthetente Balázs Pali

Idén ünnepli karrierje kezdetének 25 éves évfordulóját Balázs Pali. A jubileum alkalmából a zenész ismét nagy fába vágta a fejszéjét: magazinműsort indít Youtube-csatornáján.

Az elmúlt évek remekül példázzák, hogy Balázs Pali szereti meglepni rajongóit és mindig képes valami új dologgal előrukkolni.

A zenész három évvel ezelőtt vált meg hosszú, göndör hajától, illetve ezzel együtt zenéje is új irányt vett. A váltás bejött, hiszen mindössze 40 nap alatt aranyozódott be Majd holnap írok… című albuma

2020-ban rajongóitól saját csillagot kapott az égen ajándékba, majd ugyanebben az évben a Fonogram díjat is bezsebelte.

Tavaly július 25-én jelent meg a Vár rám az élet című, 19. stúdiólemeze, amely tavaszra valószínű Aranylemezzé is válik majd.

Októberben videóklipet forgatott Békéscsabán barátja, Berki Csaba emléke előtt tisztelegve, aki tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából. A klip jelenleg több mint 47 ezer megtekintésen áll.

A békéscsabai származású sztár a 2022-es évet sem tétlenkedéssel tölti, hiszen január 25-én, 18 órakor indítja útjára legújabb, a „25 éve Veletek” című magazinműsorát Youtube-csatornáján.

Balázs Pali hírportálunknak elmondta, hogy az év végéig minden második héten, kedden virtuális közönségtalálkozóra invitálja rajongóit, amiben a nézők is szerepet fognak kapni.

– A műsor több rovatból fog állni. Az egyikben a közönség fog szavazni, hogy mi legyen a hét slágere, illetve minden héten választok egyet a közönség kérdései közül, amire válaszolni fogok – részletezte a zenész.

Megtudtuk, a műsorban olyan, a kulisszák mögött történt sztorikról is hallhatunk, illetve láthatunk felvételeket, amiket korábban még sosem mutattak be, illetve egy-egy klipnek és dalnak a megszületésének hátterébe is bepillantást ad a rajongóknak Balázs Pali, de ezen felül a zenész mesél a jövőbeni terveiről, céljairól is.

A történetek nem kronológiai sorrendben fogják követni egymást, de hírportálunknak a sztár elárulta, a második adásban nagy szerepet fog kapni élete első koncertje, amit Békéscsabán adott a Winchester Pubban, 1997. február 7-én.

– Szándékosan nem időrendi sorrendben kezdtem el a sztorikat, mert ez egy érzelmi alapon működő műsor lesz, amiben azok a történetek fognak napvilágot látni, amik éppen aktuálisan előjönnek belőlem. Rengeteg emlék van a fejemben, amiről beszélni szeretnék ebben a 25 részes magazinműsorban. A második adás például majdnem napra pontosan az első önálló koncertem 25. évfordulójával egy időben érkezik meg a csatornára, így akkor nagy szerepet fog kapni ez a fellépés – árulta el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!