Exatlon Hungary All Stars - Videókkal

2022.01.19. 12:30

Nem termett babér Zozoéknak az Élményjáték végén

Élményjátékkal folytatódott az Exatlon Hungary All Stars legutóbbi adása.

Kempf Zozo

Vad Quadozásért folytatódott a küzdelem kedden a kihívók és a bajnokok között. 2:1-es állásnál a gyulai bmx világbajnok Zozo és Bálint mérte össze tudását. A fiúk a szokásoshoz híven fej-fej mellett haladtak az akadálypályán. Az ügyességi feladatnál azonban Bálintnak kedvezett a szerencse, így neki sikerült hamarabb ledobnia az 5 labdát.

Az első szett során a bajnokoknak ezúttal Petivel kellett összecsapott. Zozo előnyre tett szert, és ezt a végégig tartani is tudta, ezzel újabb pontot hozott a pirosaknak.

A második játék során fiúk a kezdeti gyorsasága nem lankadt, ugyan olyan tempóval teljesítették az akadálypályát. Az ügyességi feladatnál ezúttal totemeket kellett ledobni a karikákkal. Itt is fej-fej mellett haladtak a srácok, azonban az utolsó két oszlopot a gyulai fiatalembernek sikerült hamarabb ledobni. Ezzel vezetést szereztek a bajnokok a második szettben. Az állás 1:0.

Ezután újból változott a felállás, a bajnoknak Petivel kellett összemérnie rátermettségét. A bmx világbajnok már a pálya elején hatalmas előnyre tett szert, és az ügyességi részhez érve egyből 3 totemet sikerült ledobnia. Ezután bár Peti felzárkózott, mégis Zozo nyerte a futamot. Ennek és a következő győztes versenynek köszönhetően a pirosak továbbra is versenyben maradtak a jutalomért. 

Következett hát a döntő szett. Ahogy Zozotól már megszokhattuk, most is rendkívüli gyorsasággal teljesítette az akadálypályát, ezzel elsőként érkezett ismét a végső feladathoz, ahol sorra dobálta le a labdákat. Bár a gyulai bajnok megnyerte a futamot, a kihívóknak sikerült kiegyenlítenie, így 2:2-es állásnál következett a hirtelen halál játék. Itt a kékeknek sikerült egy kisebb előnyt kovácsolniuk, mely a végső feladatnál is jól jött. Ennek köszönhetően ők nyerték az élményjátékot és egy vad quadozással lettek gazdagabbak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!