Videókkal

2022.01.26. 09:57

Megsérült az Exaball során Kempf Zozo

Az előnyért folyt a küzdelem az Exatlon Hungary keddi adásában.

T. N.

Kempf Zozo

A keddi adásban az Exaballal vette kezdetét, ahol a gyulai bmx világbajnok, Kempf Zozo egy pontot szerzett csapatának és ezzel 3:1-re a bajnokok nyerték az első szettet. A második felvonásban ugyan Zozonak sikerült pontot szereznie, de a Gergővel való ütközés során megsérült. A pirosak játékosa a térdét fájlalta, ráállni sem tudott, így társai segítették le pályáról. Egy kis pihenő után Zozo újra játékba állt, és csapatával ismét 3:1-re nyert a kihívók ellen. 

Ezután következett az előnyért folytatott küzdelem. Az első szettet a kihívók nyerték. A következő fordulóban Zozón volt a sor, hogy pontot szerezzen csapatának Bálinttal szemben. A két fiú sokszor csapott már össze.

A kihívók 5:1-es vezetésénél ismét Zozo lépett pályára. Bár a kékek játékosa érkezett először az ügyességi feladathoz, azonban most a pirosak mellé állt a szerencse, ezzel Zozo pontot szerzett a bajnokoknak. 

Sajnos a gyulai fiatalember pontszerzése nem volt elég, így a kihívók nyerték az előnyjátékot. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!