kapcsolat

2018.03.22. 13:57

Párterápiára jár Hosszú Katinka és Shane Tusup

Így szeretnék megmenteni házasságukat.

Szingapúr, 2016. október 22. Hosszú Katinka férjével és edzõjével, Shane Tusuppal a rövidpályás úszó világkupa szingapúri viadalán 2016. október 22-én. (MTI/EPA/Wallace Woon)

Bár az utóbbi időben több ellentétes információ is napvilágot látott, most úgy tűnik, Hosszú Katinka és Shane Tusup dolgoznak kapcsolatukon. A pár november óta nem lakik együtt, de nemrégiben párterápiára kezdtek járni, amelyet az úszónő kezdeményezett.

Katinka ötlete volt. Az Iron Lady Amerikában pszichológiát végzett, ezért jól tudja, hogy szakember segítségével hamarabb lehet rendezni a konfliktusokat

– mondta a Borsnak egy informátor.

A lap megkereste Katinka édesapját, Hosszú Istvánt is, aki azt mondta, szeretné, ha mindenki türelmesen megvárná, hogyan is végződik majd az egész. Hosszú ugyanakkor cáfolta azokat a pletykákat, miszerint lánya terhes lenne.

A Blikk információi mindenesetre bizakodásra adhatnak okot: az újság szerint Katinka és Shane a közös nyaralás után hétfőn a Duna Arénánál beszélgettek és nevetgéltek is.

Borítókép: MTI / EPA / Wallace Woon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában