túl a csúcson

2018.01.17. 08:00

Legyőzhetetlen lett a Jumanji?

Aki a játék rabjává válik, az nem menekül könnyen. Úgy tűnik, a magyar filmrajongók sem ússzák meg.

A Jumanji 1995-ös változata Robin Williams-szel a főszerepben igazi legendává vált, és az új, karácsonykor bemutatott változat, a Jumanji – Vár a dzsungel, amelyben Dwayne Johnson mellett Jack Black és Kevin Hart bolondozik, felnőtt a nagy elődhöz.

Az egész világról összegyűjtött nézettségi adatok azt mutatják, hogy a virtuális dzsungelben játszódó kalandos vígjáték lehet a karácsonyi szezon nagy győztese – és ez a siker az új évben is folytatódik.

A moziuniverzumban különlegeset, hogy egy film a bemutatója utáni harmadik héten még annyi erőt mutat, hogy felkerüljön a toplista első helyére.

Akárcsak az USA-ban, a Jumanji nálunk is megszerezte a toplista első helyét, és több mint 230 ezren váltottak már rá jegyet.

De a Jumanji-val – amelynek a világában szinte bármi előfordulhat – ez is megtörtént. Így már Észak-Amerikában több mint 244 millió dollárnyi jegyeladásnak örülhetnek a készítők – írja az ICPress. Ez azt jelenti, hogy az őrült kergetőzés nemcsak Kevin Hart élete legnépszerűbb filmje, hanem Dwayne Johnson pályáján is különleges mérföldkő, hiszen csupán a Halálos iramban 7. részével aratott ennél nagyobb sikert.

A nemzetközi eredményekkel együtt már több mint félmilliárd dollárjuk van, bekerültek 2017 legsikeresebbjeinek húszas listájába, és néhány nagy ország – köztük Kína és Japán – még be sem mutatta a filmet.

Borítókép: ICPress

Címkék#blockbuster

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában