vízilabda eb

2018.07.17. 16:52

Női pólósaink nagyon elverték a szerbeket

A magyar női vízilabda-válogatott fölényes, 23-6-os győzelmet aratott a szerb csapat felett a barcelonai Európa-bajnokság csoportküzdelmeinek harmadik fordulójában.

Barcelona, 2018. július 17. Szilágyi Dorottya (j) és a szerb Lara Luka a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság nõi versenyének csoportkörében játszott Magyarország – Szerbia mérkõzésen 2018. július 17-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Illyés Tibor

Bíró Attila együttese talán csak az emberhátrányos szituációk gyakorlására tudta felhasználni a keddi összecsapást, mivel a játékvezetők 15 kiállítást fújtak ellene.

A magyar válogatott – amely szombaton 13-9-re kikapott a házigazdák csapatától, vasárnap pedig 32-5-re verte a törököket – csütörtökön a legutóbbi olimpián és világbajnokságon egyaránt bronzérmes orosz együttessel mérkőzik meg.

Borítókép: Szilágyi Dorottya (j) és a szerb Lara Luka a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság női versenyének csoportkörében játszott Magyarország – Szerbia mérkőzésen 2018. július 17-én.

MTI Fotó / Illyés Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!