csere

2018.03.20. 12:31

Juhász Roland lett a HLSZ elnöke

Gera Zoltán helyett Juhász Roland lett a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének (HLSZ) elnöke.

Felcsút, 2017. augusztus 3. A székesfehérvári Juhász Roland a labdarúgó Európa Liga-selejtezõ harmadik fordulójában játszott Videoton FC - Girondins Bordeaux visszavágó mérkõzés után a felcsúti Pancho Arénában 2017. augusztus 3-án. A Videoton bejutott a negyedik fordulóba, miután az idegenbeli 2-1-es vereségét követõen a visszavágón 1-0-ra gyõzött. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Koszticsák Szilárd

A 1472 fős tagságú HLSZ honlapjának beszámolója szerint a Hidegkuti Nándor Stadionban tartott közgyűlésen a Ferencváros középpályásának helyére egyhangú szavazással választották meg a Videoton FC hátvédjét.

„Elnökségi tagként eddig is részt vettem a HLSZ munkájában. Ismerem a játékos-érdekvédelem problémáit, aktualitásait” – nyilatkozta Juhász Roland.

A szervezet alelnöke továbbra is Füzi Ákos, a főtitkára Horváth Gábor. Az elnökség tagjai: Kemenes Szabolcs, Forgács István, Hajnal Tamás és Sigér Dávid.

Borítókép: A székesfehérvári Juhász Roland a labdarúgó Európa Liga-selejtező harmadik fordulójában játszott Videoton FC – Girondins Bordeaux visszavágó mérkőzés után a felcsúti Pancho Arénában 2017. augusztus 3-án.

MTI Fotó / Koszticsák Szilárd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!