NBI

2021.10.24. 20:16

A Ferencváros nem bírt otthon az MTK-val

A címvédő Ferencváros hazai környezetben gól nélküli döntetlent játszott az MTK Budapesttel a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

Az első félidőben végig az FTC irányított, de a saját térfelének közepén jól tömörülő vendégeken nem talált fogást, így a hazaiak játékában pedig a mezőnyfölény ellenére sem volt benne a gólveszély. Az MTK szórványos kontrákkal keltett zavart olykor Bogdán kapujánál.

A szünet után feljebb tudott lépni az MTK, amely kiegyenlített mezőnyjáték mellett kapura több veszélyt jelentett a hazaiaknál. A Ferencváros a játékrész második felében viszont ritmust váltott, beszorította ellenfelét, kidolgozott jó pár lehetőséget – a befejezéseknél különösen Nguen volt aktív -, de Uzuni révén csak egyszer talált kapuba, akkor is szabálytalan körülmények között, így videoelemzést követően nem jutott vezetéshez a 74. percben.

A Ferencváros hatodik hazai mérkőzését játszotta a bajnoki szezonban, ezeken harmadszor nem nyert: két vereség után először ért el döntetlent.

Címkék#MTK#FTC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!