Bundesliga

2022.10.10. 19:43

Gulácsi sikeres műtéten van túl

Múlt szerdán a Celtic Glasgow ellen 3–1-re megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzés 13. percében, passz közben sérült meg az 51-szeres válogatott kapus.

Gulácsi Péter melegít a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában játszott Magyarország - Olaszország mérkőzés előtt a Puskás Arénában 2022. szeptember 26-án

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Gulácsi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott és az RB Leipzig kapusa arról írt, hogy vasárnap sikeres műtéten esett át Innsbruckban. 

„Most már teljesen a gyógyulásomra koncentrálok. Mindent megteszek, hogy a lehető leggyorsabban térjek vissza. Hiszem, hogy minden nehéz helyzetben rejlik egy lehetőség. Minden nap keményen fogok dolgozni, hogy jobb, fittebb és erősebb legyek, mint voltam” – írta közösségi oldalán a 32 éves hálóőr, aki egyúttal köszönetet mondott az operációt végrehajtó professzornak, az innsbrucki klinikának és a klubjának is. 

Múlt szerdán a Celtic Glasgow ellen 3–1-re megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzés 13. percében, passz közben sérült meg az 51-szeres válogatott Gulácsi, aki térdszalagszakadást szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!