Nemzetek Ligája

2022.09.27. 17:40

A visszavonuló Szalai rúgta a legszebb gólt (videó)

A válogatottól való visszavonulását múlt szerdán bejelentő Szalai Ádám németek elleni találatát választották a labdarúgó Nemzetek Ligája ötödik fordulója legszebb góljának.

A győztes magyar válogatott játékosai ünnepelnek, elöl Szalai Ádám a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában, a Németország - Magyarország mérkőzés után a lipcsei Red Bull Arénában 2022. szeptember 23-án

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Az UEFA Euro 2024 elnevezésű Facebook-oldalon kedden közzétett rangsor szerint a 34 éves magyar csatár a franciák sztártámadóját, Kylian Mbappét, valamint a dán Christian Eriksent és a török Ismail Yükseket előzte meg.


Szalai a Lipcsében 1-0-ra megnyert német-magyar összecsapás 17. percében Szoboszlai Dominik bal oldali szögletét követően a rövid oldal felé futva, pazar mozdulattal, sarokkal továbbította a labdát a bal sarokba. A magyar válogatott ezzel a találattal győzött és biztosította a helyét az A divízióban.

Szalainak az volt a 85. válogatott mérkőzésén a 26. gólja. A csatár hétfő este, az olaszokkal szemben 2-0-ra elbukott utolsó idei Nemzetek Ligája-meccsen búcsúzott el a nemzeti együttestől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!