Labdarúgás

2022.04.27. 10:55

Pénteken kezdődik a jegyértékesítés a MOL Magyar Kupa döntőjére

A találkozóra szóló jegyek elhelyezkedéstől függően 2500-6500 forintba kerülnek.

Pénteken 10 órakor indul a jegyértékesítés a labdarúgó MOL Magyar Kupa május 11-én sorra kerülő döntőjére, amelyben a bajnok Ferencváros és a Paksi FC csap össze a Puskás Arénában, 19.30 órától.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapja alapján a belépőket az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve a paksi szektorokba szóló jegyeket a Paksi FC jegypénztáraiban is meg lehet vásárolni nyitvatartási időben. Az MLSZ kiemeli: a mérkőzés előtt a stadionban a biztonsági szolgálat munkatársai megtagadják a belépést azoktól a szurkolóktól, akik nem a saját csapatuk szektorába próbálnak belépni.

A ferencvárosi szektorokba kizárólag Fradi-kártya megadásával lehet belépőket váltani, míg a paksi szektorokba történő vásárláskor személyes adatok megadása kötelező.

A találkozóra szóló jegyek elhelyezkedéstől függően 2500-6500 forintba kerülnek.

A klubokkal történt egyeztetés értelmében, amennyiben a rendelkezésre álló jegyek elfogynak, újabb szektorok válnak elérhetővé a felek szurkolói számára

– írja az mlsz.hu.

A fővárosiak eddig 23 alkalommal nyerték meg a Magyar Kupát, míg a Paks története első diadalára készül.

Borítókép: Csoportkép a sorozatban negyedszer bajnok Ferencváros labdarúgócsapatáról, miután 2-1-re legyőzte ősi riválisát, a vendég Újpestet a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában a Groupama Arénában 2022. április 24-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!