Labdarúgó NBI

2022.01.30. 15:37

A Fehérvár legyőzésével élre állt a Puskás Akadémia

A Puskás Akadémia FC 1-0-ra legyőzte a vendég MOL Fehérvár FC-t vasárnap a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában, ezzel átvette a vezetést a tabellán.

OTP Bank Liga, 18. forduló: Puskás Akadémia FC - MOL Fehérvár FC 1-0 (0-0) ---------------------------------------------- Pancho Aréna, v.: Vad II.

gólszerző: Favorov (66.)

sárga lap: van Nieff (25.), Kozák (64.), illetve Zulj (27.), Makarenko (42.)

   

Puskás Akadémia:

   ---------------

Markek - Mezghrani, Joao Nunes, Spandler, Szolnoki - Favorov (Urblík, 89.), van Nieff - Slagveer (Skribek, 70.), Baluta (Corbu, 74.), Nagy Zs. - Kozák (Komáromi, 70.)

   

Fehérvár:

   --------

Kovács D. - Nego, Lüftner, Rus, Heister - Zulj, Makarenko - Lednyev (Nikolics 86.), Dárdai (Géresi, 70.), Petrjak (Bamgboye, 80.) - Kodro

   

A forduló rangadóját a Fehérvár kezdte jobban, aztán fokozatosan átvette az irányítást a Puskás Akadémia, Nagy Zsoltnak több nagy helyzete volt. A szünetig is inkább a hazaiak akarata érvényesült, a fehérváriak nem tudtak mit kezdeni a szervezett felcsúti védekezéssel.

Fordulást követően - a hatalmas széltől támogatva - felpörgött a Vidi, és nyomás alatt tartotta a hazai kaput. 

A Puskás Akadémia sokáig a félpályán sem tudta átvinni a labdát, amikor ez sikerült Artyom Favorov révén, megszerezte a vezetést. 

A folytatásban is a Fehérvár támadott többet, de a felcsútiak magabiztosan megőrizték előnyüket.

Borítókép forrása: Puskás Akadémia

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!