motorsport

2021.09.24. 15:00

Újabb versenyhétvégére készül Sebestyén Peti a Supersport-világbajnokságon

Folytatódik a tripla forduló, Barcelona után, azonnal Jerezbe látogat a Superbike vb mezőnye. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti továbbra is óriási motivációval és egyben fontos célokkal érkezik a spanyol futamra.

A Barcelonában megszerzett 9. helyezés után, Jerezben is szeretne előre lépni Sebestyén Peti és csapata, az olasz Evan Bros. Racing Team. A szünet nélkül folytatódó menetrend jól jöhet magyar motoros számára, aki folyamatosan próbál egyre stabilabban és gyorsabban zárkózni az élmezőnyhöz.

“Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy egy héten belül versenyezhetek Barcelonában és Jerezben is.

Imádom a jerezi pályát, jó emlékeim vannak innen, szóval magabiztosan várom a mostani hétvégét.

Ez egy olyan helyszín, ahol a tapadás gyakran változhat a körülményektől függően, így megfontoltnak kell lenni. Jó irányba haladunk, hogy megtaláljuk a legjobb alapbeállítást, amivel már az elitebb pozíciókért is harcba szállhatok.

A cél, hogy már az első naptól kezdve közel legyek az elejéhez és gyorsan tudjunk alkalmazkodni a hirtelen jött körülményekből adódó változásokhoz is

- mondta el a HUMDA pilótája.

A jerezi fordulón pénteken kezdődnek majd a szabadedzések, a szombati időmérőt, versenyt és a vasárnapi futamot az Arena4 TV-n és az Arena4.hu-n lehet majd élőben követni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!