Járvány

2021.05.17. 11:39

Nézők előtt rendezik a budapesti négyes döntőt

Nézők előtt rendezik jövő hétvégén a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjét, amelyben a címvédő Győri Audi ETO KC is érdekelt.

A magyar szövetség (MKSZ) honlapjának hétfői beszámolója szerint az európai szövetség (EHF) és az MKSZ egyeztetéseit követően vált biztossá, hogy beengedhetik a szurkolókat a rangos eseményre. A megállapodás értelmében

a Papp László Budapest Sportarénában a teljes befogadóképesség felét használhatják ki, speciális szabályozás mellett.

A jogszabályok értelmében a magyar, illetve a Magyarország által elfogadott védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók léphetnek be a csarnokba, korhatárra való tekintet nélkül, tehát kiskorúak abban az esetben lehetnek jelen a négyes döntőben, amennyiben rendelkeznek védettségi igazolvánnyal.

Kötelező lesz a maszkhasználat, étel- és italfogyasztás a nézőtéren nem engedélyezett, a folyosókon viszont igen.

A jegyárusítás kedden délután kezdődik, a szervező MKSZ péntekig tart fenn belépőket a három külföldi csapat, a francia Brest Bretagne, a norvég Vipers Kristiansand és az orosz CSZKA Moszkva szurkolói számára, amennyiben addig lehetségessé válik az adott országok védettségi igazolásával a belépés a négyes döntőre.

A torna programja:

május 29., szombat:

elődöntők:

Győri Audi ETO-Brest Bretagne (francia) 15.15

Vipers Kristiansand (norvég)-CSZKA Moszkva (orosz) 18.00

május 30., vasárnap:

helyosztók:

a 3. helyért 15.15

döntő 18.00

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!