Labdarúgó NB I

2021.04.25. 16:45

A Paks kilenc gólig jutott és fölényesen nyert Budafokon

A felek között osztálykülönbség volt, a játék képe edzőmeccsekét idézte.

A Paks kiütéssel, 9-2-re nyert a sereghajtó Budafok otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi játéknapján.

OTP Bank Liga, 31. forduló:

Budafoki MTE-Paksi FC 2-9 (2-4)

Budafok, zárt kapus, v.: Bognár

gólszerzők: Medgyes (15.), Takács R. (43.), illetve Nagy R. (17.), Papp (26.), Hahn (38., 55., 91.), Ádám (45.), Bognár I. (58., 73.),

Szabó J. (71.)

sárga lap: Böde (8.), Szélpál (90.)

Budafok:

Póser – Huszti A. (Fekete M., 64.), Nikolic, Jagodics, Medgyes – Micsinai (Kulcsár K., a szünetben), Oláh – Takács R. (Lőrinczy, 70.), Csonka (Soltész, 64.), Szabó M. (Skribek, 70.) – Kovács D.

Paks:

Hegedűs – Lorentz, Böde (Szélpál, 70.), Tamás O., Szabó J. – Papp, Bognár I. (Szakály D., 76.), Balogh B. (Haraszti, 70.) – Hahn, Ádám (Sajbán, 56.), Nagy R. (Szabó B., 56.)

Az egymás elleni eddigi meccseikhez hasonlóan ezúttal is bátran esett egymásnak a két csapat, ennek eredményeként alig telt el 17 perc, máris 1-1 állt az eredményjelzőn: Medgyes góljára Nagy Richárd válaszolt. Közös volt a két találatban a védelmek teljes asszisztálása.

A 26. percben Papp bal felső sarokba küldött bombájával már fordított a vendégcsapat, amely a folytatásban átvette az irányítást, és Hahn révén a 38. percben növelte előnyét. A különbség a 43. percben egygólosra olvadt, gyorsan elvégzett szabadrúgás végén Takács Ronald használta ki, hogy a paksiak figyelmetlenek voltak, de Ádám találatával kétgólos előnnyel vonult pihenőre a Paks.

A szünetben sem tudta rendezni sorait a Budafok, a vendégek pedig újabb gólokkal büntették a hazaiakat: három percen belül Hahn, majd korábbi kapufáját követően Bognár István is betalált Póser kapujába.

A széteső Budafokkal ellentétben a Paksnak jóformán minden bejött, a felek között osztálykülönbség volt, a játék képe edzőmeccsekét idézte. A vendégcsapat a lefújásig nem állt le, és végül kilenc gólig jutott. A góllövőlistán vezető Hahn János triplázott, így már 22 találatnál jár.

A Budafok immár nyolc forduló óta nyeretlen a bajnokságban, ezeken hetedszer szenvedett vereséget.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!