OTP Bank Liga

2020.11.21. 17:27

A Puskás Akadémia magabiztosan győzte le a Budafokot

A Puskás Akadémia 3-0 arányban legyőzte a vendég Budafokot szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában, ezzel megelőzte a fővárosiakat a tabellán.

A mérkőzés első félórája felcsúti fölényt hozott, a hazaiak több ígéretes lehetőséget alakítottak ki a vendégek kapuja előtt.

A felforgatott kezdőcsapattal pályára lépő Budafok az első félidő vége felé mutatott először életjeleket, főként szabadrúgásból, illetve szögletből voltak veszélyesek, mégis hátrányba kerültek egy védelmi hiba után.

Fordulást követően cserékkel frissített a Budafok, kevés eredménnyel. A felcsúti gárda Antonio Mance révén két újabb gólt ért el, miközben Luciano Slagveer két nagy helyzetet is elpuskázott, így a hazaiak magabiztos előnnyel várták a hajrát. A vendégek támadtak a szépítő gólért, de nem jártak sikerrel, miközben a Puskás Akadémia további próbálkozásai rendre célt tévesztettek.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában