veszteség

2019.03.06. 10:15

Fiola nem lesz ott a szlovákok és a horvátok ellen sem

Fiola Attila, a bajnoki címvédő MOL Vidi FC labdarúgója térdproblémái miatt hetekig nem léphet pályára, így az Európa-bajnoki selejtezősorozat rajtján sem szerepelhet a magyar válogatottban.

Chelsea's British forward Willian (R) vies for the ball with Vidi's Hungarian defender Attila Fiola (L) during the UEFA Europa League football match between Mol Vidi FC and Chelsea FC in the Groupama Arena of Budapest on December 13, 2018. (Photo by ATTILA KISBENEDEK / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Attila Kisbenedek

A székesfehérvári klub honlapja szerint a 29 éves hátvédnek korábbi térdsérülése miatt bizonyos időszakonként fizioterápiás kezeléseken kell átesnie, hogy a műtét elkerülhető legyen, majd a kezelések után rehabilitációs munkát kell végeznie.

„Most abba a periódusba értünk, hogy néhány hétre kivettük az edzésmunkából, hogy a kezelések után később újra százszázalékos állapotban tudjon majd pályára lépni”

- nyilatkozta a honlapnak Kovács Tibor csapatorvos, aki azt is elmondta, hogy a nemzeti csapat felé jelezték a 27-szeres válogatott Fiola problémáját, amiért

nem játszhat a március végén esedékes két találkozón.

A magyar csapat március 21-én Szlovákiában kezdi meg a jövő évi kontinensbajnokság selejtezőit, majd három nappal később a Groupama Arénában a világbajnoki ezüstérmes horvát csapatot fogadja.

Borítókép: Fiola és Willian párharca a Vidi-Chelsea El-meccsen 2018 decemberében

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!