Labdarúgás

2019.02.16. 21:47

Hármat szórt a Vidi az MTK-nak

A címvédő 3-1-re győzött az MTK Budapest otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 21. fordulójának zárómérkőzésén.

Budapest, 2019. február 16. Deutsch Bence, az MTK (b) és Fiola Attila, a Videoton játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában játszott MTK Budapest - MOL Vidi mérkõzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. február 16-án. MTI/Czagány Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Czagány Balázs

A lendületes kezdés kétgólos vezetést hozott a két helyzetét gólra váltó fehérváriaknak a 11. percre. Az MTK-t megfogta a rossz nyitány, így a vendégek előnye a szünet előtt úgy nőtt háromra, hogy erősen visszavettek a korábbi tempóból, és sokszor megelégedtek a labdatartással.

A szünet után más sebességi fokozatra kapcsolt a házigazda, amely a csereként pályára lépő Torghelle találatával a 61. percben szépített.

A folytatásban az MTK egy ideig még be tudta szorítani a vendégtérfélre a Vidit, de helyzetig már nem jutott. A 75. perc körül kiegyenlítődött a mezőnyjáték, a lefújásig hátralévő percekben a kapuk egyik oldalon sem forogtak veszélyben.

A címvédő Vidi idén két vesztes hazai bajnoki összecsapást követően szerzett először pontot, és visszavágott az MTK-nak az októberben házigazdaként elszenvedett 3-0-s vereségért. A székesfehérvári gárda 2015 márciusát követően nyert újra az MTK vendégeként, a fővárosiak az idényben 11. hazai találkozójukon az ötödik vereségüket szenvedték el.

MTK Budapest-MOL Vidi FC 1-3 (0-3)

Új Hidegkuti Nándor Stadion, 2105 néző, v: Kassai

gólszerzők: Torghelle (61.), illetve Hadzic (9.), M. Scepovic (11.), Stopira (36.)

sárga lap: Katona (38.), Kanta (43.), Vogyicska (46.), illetve Nego (40.), Elek (80.)

Borítókép: Deutsch Bence, az MTK (b) és Fiola Attila, a Videoton játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában játszott MTK Budapest – MOL Vidi mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. február 16-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!