Pályafutás

2018.02.27. 06:28

Knoch Viktor a montreali vb után dönt arról, folytatja-e a versenyzést

Knoch Viktor megvárja a montreali világbajnokságot, utána dönt, hogy folytatja-e a versenyzést. Az olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó azt is közölte: egyelőre csak a világbajnokságig néz előre.

Pécs, 2018. február 26. Páva Zsolt polgármester (b) átadja a Pro Civitate díjat Knoch Viktornak (j), valamint Burján Csabának (aki a képen nem látható), a phjongcshangi téli játékokról hazatérõ olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolya váltó pécsi tagjainak, a PSN Zrt. Sportiskola versenyzõinek a pécsi Lauber Dezsõ sportcsarnokban 2018. február 26-án. MTI Fotó: Sóki Tamás

A Magyar Idők cikke ismerteti, hogy a Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Burján Csaba, Knoch Viktor összetételű váltó bő egy hét múlva utazik a rövidpályás gyorskorcsolyázók montreali világbajnokságára.

Knoch Viktor közölte, a világbajnokság után leül a feleségével, és megbeszélik, hogyan legyen tovább. „A következő olimpiáig négyszer háromszázhatvanöt nap van, amelyet végig kell edzeni, és a mi sportágunk fizikálisan és mentálisan is embert próbáló. Egy még oly hatalmas siker után is, mint az olimpiai bajnoki arany, nem szabad kidobni a józan észt, a gondolkodást, és felelőtlenül kijelenteni, hogy megyek tovább. Annál azért idősebb vagyok és intelligensebbnek tartom magam, hogy ilyet tegyek. Az biztos, hogy nálunk a huszonhét-huszonkilenc év a vízválasztó, amikor az emberek vagy azt mondják, hogy elég volt, vagy vállalnak még négy évet. A kanadai Hamelin most hagyja abba, harminchárom évesen” – mondta.

Mint mondta, a vb-t szeretnék lendületből letudni, céljuk pedig ugyanaz, mint minden versenyen, a győzelem – olvasható a Magyar Időkben.

Borítóképünkön Páva Zsolt pécsi polgármester (b) átadja a Pro Civitate-díjat Knoch Viktornak (j), valamint Burján Csabának (aki a képen nem látható).

MTI Fotó: Sóki Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!