Április 29.

2022.04.27. 07:00

Különleges eseménysorozattal ünnepli a tánc világnapját a Várkert Bazár

A Flying Bodies és a Collective Dope alkotóközösségeinek You are the Flow című produkciója az extrém sportolókat és a kortárs művészet közönségét is megszólítja.

Ingyenes szabadtéri eseménysorozattal ünnepli a tánc világnapját pénteken a Várkert Bazár.

A Flying Bodies és a Collective Dope alkotóközösségeinek You are the Flow című produkciója az extrém sportolókat és a kortárs művészet közönségét is megszólítja – közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.

A mozdulatművészet határterületeiről érkező alkotók minden érdeklődőt részvételre hívnak, hogy kilépve a megszokott néző-előadó felállásból részesei legyenek a mozgásstílusok egybefonódásának, amelyben a workshop, majd az előadás közös flow élménnyel ér véget – áll a közleményben.

A You are the flow című előadás premierje 2020. október 17-én volt, a budapesti Boráros téren található gördeszkapályán.

A produkció a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztiválon a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, a Flying Bodies és a Collective Dope közös programjaként valósult meg.

Borítóképünk illusztráció. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában