magyar film

2021.11.20. 08:55

Ők lesznek az idei karácsony sztárjai a mozivásznon – bemutatjuk Dobó Kata filmjének főszereplőit (videó)

Végre van nekünk is karácsonyi filmünk, és Kevin – bár vitathatatlan trónfoglalója a karácsonyi családi estéknek a Reszkessetek, betörők! – konkurenciát kap egy magyar karakter, Dorka képében.

Forrás: El a kezekkel a papámtól!/Facebook

Nézzük, ki az az elbűvölő kislány és kik azok a színészek, akik idén decemberben minden bizonnyal elvarázsolják a mozirajongókat Dobó Kata, El a kezekkel a Papámtól! című családi filmjében – írja a Metropol.

Viola a legmostohább mostoha, az Ügyvéd úr talán mégsem kőszívű, Eszter bárkit táncra penderít, Dorka tetőtől talpig bátor, a varázslat pedig nem csak a mesékben létezik! Mindez a december 9-én debütáló családi mozifilmkarakter plakátjairól derül ki.

Pálmai Anna: gonosz mostoha vagyok, egy cselszövő

Dorka édesapját idézve „mostohák csak a mesékben léteznek”, ám a mindig makulátlanul elegáns Viola, valóban ízig-vérig elszánt, ármányos és végletekig gonosz. Pálmai Anna így mesél róla: „Szép, nagy szerep és nagyon izgalmas feladat! Gonosz mostoha vagyok, egy cselszövő, fondorlatos nő, aki a valódi énjét negédes stílussal próbálja leplezni. Jó színészi feladat! Egy színész számára örömteli az átalakulás, amikor egy karakterben nagyot lehet változni.”

Csobot Adél: mintha rám szabták volna Eszter szerepét

Violával szöges ellentétben Eszter bájos és barátságos, mindenkivel könnyen szót ért és a gyerekek rajonganak érte. Csobot Adél olyannyira magáénak érezte a szerepet, mintha rászabták volna.

„Életre szóló első élményt jelentett a forgatás. Izgalmas dolog volt bejárni azt az utat, ahogyan Eszter próbál összekapcsolódni a lánnyal, elfogadni az ő világát”

– meséli az énekesnő a filmről, amiben természetesen dalra is fakad. Eszter Dalának bemutatására már csak néhány napot kell várnunk.

Bokor Barna: családias hangulatban forgattunk

A főszereplő kislány, Dorka édesapját, dr. Szemerey András ügyvédet Bokor Barna alakítja. A színész egyenesen a Marosvásárhelyi Nemzeti Színházból érkezett a szerep kedvéért, amely igazán közel állt hozzá, tekintve, hogy egy a főszereplővel egykorú Bori nevű kislány és egy kisfiú édesapja. Barna is szívesen emlékezik vissza a forgatásra: „A családi film forgatását családias hangulat kísérte végig” – mesélte.

Dorka, vagyis Marczinka Bori „civilben” balerina

Az eleven, bátor és belevaló Dorka szerepében Marczinka Borit láthatjuk, aki civilben ötödikes és a Magyar Nemzeti Balettintézet kis balerinája. Az élénk fantáziájú kislány hihetetlen kalandokba keveredik, hogy megvédje édesapját egy küszöbön álló érdekházasságtól. A rendkívül tehetséges Bori a film felnőtt szereplőit teljesen az ujja köré csavarta.

 

Fotó: Megafilm

Még több mosolyt!

Az El a kezekkel a Papámtól! produkció a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz-ajándék akciója mellé állt, hogy közösen még több gyerek arcára varázsolhassanak mosolyt. Az együttműködésnek köszönhetően idén a mozizással egybekötve is leadhatjuk a Cipősdoboz-ajándékokat a Cinema City mozik bármelyikében november 26-tól december 19-ig!

Borítókép: Csobot Adél a film egyik jelenetében

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában