kezdődik az évad

2021.08.15. 07:34

Új bérletekkel várja nézőit a Szegedi Nemzeti Színház

Műfajilag sokszínű repertoárral, ősbemutatókkal várja a közönséget az új évadban a Szegedi Nemzeti Színház, a teátrum hétfőn kezdi el a bérletek értékesítését – tájékoztatta az intézmény.

Nagy energiákkal készül a Szegedi Nemzeti Színház társulata az új évadra és a nézőkkel való találkozásra.

Műfajilag sokszínű repertoárral, ősbemutatókkal várja közönségét a teátrum – a tizennyolc új bemutatóból hármat a Szegedi Kortárs Balett állít színpadra.

Az operatagozat is kiemelkedő programmal készül az új évadra, a többi közt magyarországi bemutatóként tűzik műsorra Gaetano Donizetti Maria Stuarda operájának koncertszerű változatát.

A színház átalakította bérletstruktúráját, nyolc új konstrukcióból választhatnak a felnőtt és három új variációból a fiatalabb nézők.

A régi bérletesek számára elővásárlási lehetőséget biztosítanak augusztus 9. és 19. között. Az új bérleteseknek augusztus 23. és október 15. között lesz lehetőségük bérletvásárlásra, valamint továbbra is elérhetők a három-, illetve ötelőadásos szabadbérletek.

A színház új bérletei főként a társulat örökös tagjairól nevezték el: így emlékeznek Berdál Valéria operaénekesre, Horkits Erzsébet legendás színházi titkárra és Angyal Mária rendezőre. A Támogatói I. és Támogatói II. bérlet tartalmazza a legtöbb előadást, a tematikát tekintve továbbra is maradtak a hétvégi és a hétköznapi összeállítások.

A jegyárak az új évadban nem emelkednek, a bérletárak pedig eleve kedvezményes konstrukciók, de a diákoknak, pedagógusoknak és nyugdíjasoknak további 10 százalék kedvezményt biztosít az intézmény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában