itt a lehetőség!

2021.05.22. 13:10

Európa Kulturális Fővárosa: élménybiztosokat keresnek a szervezők

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program sikeressége érdekében olyan jelentkezőket, úgynevezett élménybiztosokat keresnek a szervezők, akik szívesen részt vesznek a programsorozat eseményein, amelyekről később véleményt is formálnak – közölték EKF rendezői.

A felhívásra azok jelentkezését várják, akik vállalják, hogy felkészítés után a kiválasztott koncerteken, fesztiválokon és eseményeken részt vesznek és az ott gyűjtött tapasztalatokról egy kérdőívben, majd egy értékelő beszélgetésen beszámolnak. Az élménybiztosok észrevételeikért a kiválasztott rendezvényen beváltható étel- és italjegyeket kapnak, a programon pedig díjmentesen vehetnek részt.

Jelentkezni a [email protected] e-mail címen lehet június elsején éjfélig egy motivációs levél és egy bemutatkozó videó elküldésével. A VEB2023 program csapata az első körben kiválasztottakat személyes beszélgetésre hívja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában