premier

2020.03.31. 10:40

Nem marad el a 4. Bogyó és Babóca bemutatója

Amint lehetőség lesz rá, a filmet a mozikban is láthatják a nézők, a filmszínházak újranyitásáig azonban a film digitálisan lesz elérhető.

A csigafiú és a katicalány legújabb történeteit egy mozijegy áráért otthoni mozizással nézhetik meg kiváló minőségben a családok április 2-tól a Magyar Telekom és hamarosan a Vodafone tVOD programkínálatából – írja a Kultúra.

Bartos Erika Bogyó és Babóca meséi több mint 15 éve töretlen népszerűségnek örvendenek a legkisebb korosztály körében. A csigafiú és a katicalány történeteit 2010 óta három alkalommal már a filmvásznon is láthatták a gyerekek a KEDD Stúdió jóvoltából. A sorozat mindhárom filmje bemutatásának évében a három legnézettebb magyar film egyike volt, és sok kisgyermek számára jelentette a legelső moziélményt. A legutóbbi bemutató óta eltelt több mint 5 évben a legkisebbek új generációi is megszerették a Bogyó és Babóca történeteket.

Bogyó és Babóca 4. ‒ Tündérkártyák ‒ 13 + 1 új mese címmel nemrég készült el az elmúlt évtized legsikeresebb magyar gyerekfilm-sorozatának negyedik része. Az új produkció iránt már most nagy az érdeklődés. Az előző három részhez hasonlóan az új rajzfilm elsősorban a 2-6 éves gyerekeket szólítja meg. A Pro Familiis, Aranykönyv és Janikovszky Éva-díjas író, Bartos Erika bájos karakterei játékosan, különböző kalandokon keresztül fedezik fel az őket körülvevő világot.

A 13+1 egymás után fűzött epizódból a gyerekek megtudhatják többek között, kinek gyűjtötte a tengerparton a legszebb kagylókat Ugri és Szellő, hogyan jut el egyedül a tücsök koncertjére a Holdbogár, aki nem tud járni, vagy hogy mi sül ki abból, ha a kicsiknek és nagyoknak együtt kell fociznia.

A Bogyó rajza című történet arra világít rá, hogy amit valaki csúnyának tart, azt más szépnek láthatja, hogy néha az elrontott, ügyetlen dolgokból születnek a legszebb alkotások, míg a Buborék és a Tündérkártya epizódok az óvodások közti konfliktusok feloldására mutat példát.

A filmhez kapcsolódó rajzpályázatra, amelyet Bartos Erika szerző közreműködésével írt ki február elején a filmet gyártó és forgalmazó KEDD Stúdió, 175 településről közel 3500 gyermektől érkeztek rajzok az óvodák közvetítésével.

A gyerekek számtalan kedves meglepetésajándékot kaptak Bartos Erikától. A győztes óvoda pedig – egyebek mellett – Bartos Erika kézzel készített léghajóját kapja meg ajándékba.

Borítókép: youtube

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában