Fesztivál

2020.01.09. 12:13

Idén is megrendezik a Téli Etyeki Pikniket

A gasztronómiai kínálat mellett zenei és gyerekprogramokkal is várják az érdeklődőket.

Forrás: facebook.com/pg/etyekipiknik

Ismét megrendezik a Téli Etyeki Pikniket. A Fejér megyei településen a Gasztrosétányon január 18-án kora délelőttől várják az érdeklődőket, a gasztronómiai kínálat mellett zenei és gyerekprogramokkal is.

Etyek a pezsgő hazája, Törley József óta ezt az immár 130 éves hagyományt próbáljuk őrizni. Most azt látjuk, hogy a pezsgő ismét nagyon népszerű kezdett lenni Magyarországon

mondta Rókusfalvy Pál borász, az Etyeki Piknik főszervezője, aki csütörtökön az M1 aktuális csatorna és a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának közös vendége volt.

Mint kifejtette,

a hét éve indult rendezvény négyévszakossá vált.

Hozzátette: a Téli Etyeki Piknikre a korai, 9 órás kezdés és a hideg ellenére sokan jönnek, az érdeklődők bepillanthatnak a disznóvágásba, megnézhetik a látvány malacsütést, megízlelhetik a forralt bort, a gasztronómiai ínyencségeket.

A téli piknik alkalmával egyre több termelőt tudnak bemutatni. Az etyeki pincészetek mellett ott lesznek a helyi borvidék többi településéről érkező borászok, de felvonulnak a legismertebb villányi, tokaji, szekszárdi pincészetek, valamint Erdélyből az aradi Ménes-Hegyalja képviselője.

A Téli Etyeki Pikniken a gyerekeket matinéprogrammal, a családokat kézműves termékekkel és a Fonó Budai Zeneház zenei produkcióival is várják.

Borítókép: Téli Etyeki Piknik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában