A zene mindenkié

2019.11.02. 09:08

Három koncertet kínál a Filharmónia Magyarország tapolcai felnőtt bérlete

Miklósa Erika koloratúrszoprán is színpadra lép.

Budapest, 2015. szeptember 9. Miklósa Erika Maria szerepében Leonard Bernstein West Side Story címû musicaljének próbáján az Erkel Színházban 2015. szeptember 8-án. A darabot szeptember 11-én mutatják be Novák Péter rendezésében. MTI Fotó: Kallos Bea

Forrás: MTI

Fotó: Kallos Bea

Három koncertet kínál novembertől márciusig a Filharmónia Magyarország tapolcai felnőtt bérlete, amely a Jazzformers estjével kezdődik november 15-én.

A kvartett tagjai – Szalkay Dávid, Iványi Gáspár, Kiss Attila és Bordás Zoltán – humorral, csevegéssel, színészi alakítással és igazi örömzenéléssel vonja be a közönséget a műsorba, amelyben elhangzik többek között Bill Withers Ain't No Sunshine című műve, John Legend All of Me című slágere és a Macskafogó című rajzfilm egyik betétdala is.

Az új évben, február 11-én Miklósa Erika koloratúrszoprán lép színpadra, az énekesnő partnere Horváth István ének- és harmonikaművész lesz – közölte a Filharmónia Magyarország.

A fiatal hangszeres és énekes szólisták részére meghirdetett Fischer Annie előadóművészeti ösztöndíjasok koncertjével zárul az évad március 17-én. Az esten fellép Zemlényi Eszter szoprán, Korossy-Khayll Csongor hegedűművész és Balogh Ádám zongoraművész.

Borítókép: illusztráció / Miklósa Erika Maria szerepében Leonard Bernstein West Side Story című musicaljének próbáján az Erkel Színházban 2015. szeptember 8-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában