Bulvár-celeb

2021.10.15. 08:56

Megszólalt a fonyódi buszmegállóban hagyott csecsemő anyja

Egy fonyódi buszmegállóban hagyta csecsemőjét vasárnap délután egy nő. Az anya most vallomást tett, ebben elmondta, miért hagyta sorsára a kicsit.

Ebben a buszmegállóban találták meg a kislányt

Forrás: police.hu

Az anya vasárnap egyedül, minden segítség nélkül hozta világra gyermekét, majd autóba ült, és egy fonyódi buszmegállóban hagyta az újszülöttet.

A rendőrök a közeli kameraképek alapján figyeltek fel az autóra, így jutottak el a nőhöz.

Elfogni nem sikerült, mert addigra a fiával visszautazott Ausztriába. Végül szerdán adta fel magát a rendőrségen. Az anya vallomásában arról is beszélt, hogy párja nyaralójában hozta világra a kicsit, aztán 40 percet autózott vele, hogy kitalálja, hol hagyhatná.

Azért egy buszmegállóban hagyta a gyermekét, mert úgy gondolta, ott nagyobb eséllyel találnak rá.

Az egészséges kislány az Őszi Nóra nevet kapta a kórházban.

A vallomása szerint a nő nem tudta, mit kezdjen a babával, ezért titkolta el a terhességét mindenki elől. Néhány hónapja már tudta, hogy gyereket vár, de pánikba esett, mert az előző kapcsolatából született fiát is egyedül neveli.

Megszólalt a nő anyja is, aki azt mondta: a családból senki nem tudott a terhességről. Lánya a szülés előtti nap náluk volt az unokájával, de nem mondott semmit és nem is tapasztaltak semmi változást rajta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!