négyen meghaltak

2021.09.12. 23:28

Érthetetlen tragédia: kivégezte egész családját, aztán magával is végzett az 54 éves férfi

Lövöldözés tört ki Dunakeszin. Egy családi konfliktus torkollott szörnyű tragédiába: négyen meghaltak.

Dunakeszi, 2021. szeptember 13. Rendõrök és a Terrorelhárítási Központ mûveleti egységei dolgoznak 2021. szeptember 13-ra virradóan egy dunakeszi családi ház elõtt, ahol lõfegyverrel lelõtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket egy férfi, mindhárman életüket vesztették. A bejelentést követõen a Pest megyei rendõrök és a Terrorelhárítási Központ mûveleti egységei nagy erõkkel a helyszínre vonultak, azonban az 54 éves elkövetõ - még a rendõrök kiérkezése elõtt - magával is végzett - közölte a police.hu honlapon a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság. MTI/Mihádák Zoltán

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Fotó: Mihádák Zoltán

Lövöldözés történt vasárnap késő este Dunakeszin a Kisfaludy utcában. A bejelentést követően a Pest megyei rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei nagy erőkkel a helyszínre vonultak – írja a police.hu.

A Bors korábbi információi szerint a szomszéd házban lakók azt mondták, először 5 lövés dördült, majd kis szünet után még kettőt lehetett hallani. A rendőrség lezárta a környéket, a helyszínre érkezett a TEK is és hangosbemondón szólított fel egy embert, hogy jöjjön ki a házból. A szemtanúk szerint a TEK kiérkezése után is lövések hallatszódtak.

A saját gyermekével is végzett a férfi. minden áldozatára több lövést is leadott
Fotó: MTI / Mihádák Zoltán

 

A rendőrség hivatalos közlése szerint: a jelenlegi adatok alapján Dunakeszi, Kisfaludy utcában 2021. szeptember 12-én este

egy férfi lőfegyverrel lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket. Mindannyian életüket vesztették. az 54 éves elkövető, – még a rendőrök kiérkezése előtt – magával is végzett.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette miatt indított büntetőeljárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!