Krimi

2023.01.03. 16:36

Tragédia a fehérvári NAV irodában: valaki számára végzetes lövés dördült (frissítve)

A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a székesfehérvári Bakony utcába, ahol meg nem erősített információk szerint valaki fejbe lőtte magát, és a helyszínen életét is vesztette.

Illusztráció: Shutterstock

A NAV irodához kiérkezve, írja a Feol.hu, két mentőautót láttak elhajtani az épület elől, de egyikőjük sem szirénázott, nem sietett.

A NAV-irodában érdeklődtek, hogy valós lehet-e a laphoz eljutott információ, de az irodában tartózkodó egyenruhások, köztük nyomozók és helyszínelők nem árultak el részleteket az üggyel kapcsolatban.  Az értesülést se megerősíteni, se cáfolni nem állt módjukban. Annyit azért sikerült megtudniuk,  hogy a helyszínelés több órán át is eltarthat.  Hogy mi történhetett pontosan, azt egyelőre tehát nem lehet tudni. 

A kérésüknek megfelelően a Feol.hu az Országos Mentőszolgálathoz (OMSZ) és a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályához fordultak. Az OMSZ kommunikációs szervezője, Méhes Dóra a lapnak eljuttatott levelében megerősítette, hogy az esethez két mentőegységet riasztottak, azonban – mint írja – csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya a lap elektronikus úton érkezett megkeresésére a következő választ adta:

"Tájékoztatjuk, hogy a 2023. január 3-án kora délután Székesfehérváron, a Bakony utca 8. szám alatt található épületben történt halálesettel kapcsolatban a Székesfehérvári Rendőrkapitány közigazgatási hatósági eljárást indított. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel az ügyben."

Frissítés!

Az fmc.hu információi szerint a pénzügyőr törzszászlós szolgálati fegyverrel vetett véget életének munka közben. Mint írják, az egyenruhás ügyeletesként dolgozott a szervezetnél, a társszervek információi alapján és különböző bejelentések alapján irányította bevetésekre kollégáit. 
 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!