Krimi

2023.01.02. 07:15

Kettős gyilkosság Ősiben: újabb részletek derültek ki a megrázó családi tragédiáról

Telefonon hallgatta végig a férfi, ahogy a feleségét lelövő édesapja megöli magát is Ősiben.

Forrás: Bors

Lelőtte egy 81 éves férfi a 78 esztendős feleségét, majd magával is végzett a Veszprém megyei Ősiben, a házuk udvarán lévő garázsban- számolt be a tragédiáról a veol.hu.

A 81 éves férfi tette előtt azzal hívta fel a fiát, hogy miután végzett feleségével, saját magát is agyonlövi. A fia állítólag hallotta, ahogy az apja lelövi magát. A szomszédok szerint a házaspár szépen élt.

Kotzó László, Ősi polgármestere azt mondta, mélyen megdöbbentette a tragédia, felfoghatatlannak tartja, ami az idős párral történt. Tudomása szerint az asszony beteges volt, ápolásra szorult. A helyiek azt mondták, nagyon sajnálják a házaspárt, mert kedves, barátságos emberek voltak. Tudomásuk szerint az asszony korábban sztrókot kapott, emiatt volt mozgáskorlátozott, egy egészségügyi intézményben élt, az ünnepekre érkezett haza - írja a veol.hu.

A helyieket mélyen megrázták a történtek, hiszen a településen nincs olyan ember, aki ne szerette volna Marika nénit és Pista bácsit - írja a Bors.

– Több évtizede a településen laktak, Pista mindig szerelgetett, kocsit, gépeket, amit csak lehetett. Mind a ketten egy közeli kohóban dolgoztak a nyugdíjig – mesélte egy környékbeli ismerős.– Nincs olyan, aki rosszat mondhatna róluk, életük minden percében szerették és tisztelték egymást, kinyitották egymásnak a kocsiajtót, Pista bácsi élete minden percében szerette a feleségét.

Ők tényleg azok voltak, akik jóban és rosszban is kitartottak egymás mellett – szögezte le a férfi.

Fotós: Kovács Erika / Forrás: veol.hu

Együtt akartak meghalni? 

A tragédia napján Marika néni éppen otthon volt, karácsonyra ugyanis hazatért a szociális otthonból. A helyiek szerint Pistával együtt hozták meg a végső döntést:

 

Pista úgy volt vele, hogy nem akart így élni, és tudta, hogy ő már nem tudja ellátni a feleségét. Biztos vagyok benne, hogy közös döntés volt ez az egész tragédia, együtt akartak elmenni

 

– vélekedett egy, a házaspárt szintén jól ismerő férfi.

A teljes cikket ide kattintva lehet elolvasni.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában