Krimi

2023.01.15. 18:24

A rendőrség nem cáfolja, hogy a rendőrgyilkos randalírozott Szolnokon

Furcsa eset miatt kaptak bejelentést a rendőrök a minap a Magyar Honvédség Kiss József 86. Helikopterdandártól. A történteket többen a budapesti rendőrgyilkossággal is összefüggésbe hozták.

Forrás: MTI

Fotó: Mátyus Tamás

„Január 10-én 4 óra 5 perckor a Magyar Honvédség Kiss József 86. Helikopterdandár szolgálatirányítója bejelentést tett a Szolnoki Rendőrkapitányságra, miszerint leparkolt egy jármű a laktanya előtt, majd abból egy zavartan viselkedő férfi szállt ki és a kapuban lévő fegyveres biztonsági őrrel szóváltásba keveredett – tájékoztatta a Szoljon.hu hírportált András Hunor Lehel, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

– A helyszínre érkező egyenruhások felszólítását figyelmen kívül hagyva a férfi tovább folytatta a szabálysértést, illetőleg nem volt hajlandó hitelt érdemlően igazolni magát, ezért őt előállították. A szolnoki rendőrök a 35 éves budapesti férfit rendzavarás és garázdaság szabálysértés elkövetése miatt eljárás alá vont személyként – előkészítő eljárás keretében – meghallgatták, továbbá vele szemben eljárást indítottak járművezetés bódult állapotban vétségének gyanúja miatt, egyben intézkedtek vezetési jogosultságának azonnali szüneteltetéséről. A büntetőeljárást a Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, szakértők bevonásával folytatja” – fogalmaztak.

A rendőrség tájékoztatása szerint az ügyben egyéb információt a hatóság nem ad ki. Azt sem erősítették tehát meg, hogy az említett férfi azonos azzal, aki később a rendőrgyilkosságot elkövette.

Korábban írtuk:

A budapesti esetet megelőző napon Szolnokon keveredett bajba a rendőrgyilkos.

A Szoljon.hu információi szerint a budapesti rendőrgyilkos, a tragédiát megelőző napon a szolnoki helikopter dandár laktanyájába akart betörni autójával. A férfi vélhetően akkor is tudatmódosító szerek hatása alatt állt. Többen tudni vélik, hogy a rendőrgyilkos a szomszédaival is rendszeresen konfliktusba keveredett.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!