Krimi

2022.11.02. 21:36

Lehet, hogy az eltűnt igazgató, Szűcs Tamás holttestét találták meg Adonynál

Amíg nincs meg a DNS-vizsgálat eredménye, addig csak feltételezni lehet, hogy a több mint egy hónapja eltűnt Szűcs Tamást, a Pátria Nyomda termelési igazgatóját találták meg a Dunában vasárnap délután.

Forrás: police.hu

Szűcs Tamás szeptember 29-én tűnt el nyomtalanul, miután otthonából egy koncertre indult barátaival – írja a kekvillogo.hu oldalra hivatkozva a feol.hu.
A Budapest Parkból tűnt el a koncertet követően, miután egy taxiba akart beszállni, de az nem vette fel. A férfit azóta sem látták.

Felesége, Lilla folyamatosan reménykedik, hogy kedvesét megtalálják. Házasságuk harmonikus volt, férjét a munkahelyén, a Pátria nyomdában is tisztelet övezte. A család mindent elkövetett, hogy megtalálják. A rendőrség nem kezelte eltűnését bűncselekményként, mivel egy felnőtt emberről volt szó, aki szabad akaratából bárhova távozhatott.

A családtagoktól DNS-mintát vettek, hogy azonosítani tudják a Dunában talált holttestet, ha valóban Szűcs Tamásról van szó. A leírtak alapján Szűcs Tamás ruházata megegyezik azzal, amit a vízben talált férfi viselt 

– tudatja az oldal.

Nem tudni, mi történhetett azon az éjszakán, de a férfi jól érezhette magát, mert ahogy kiderül, az ismerőseinek több videót is küldött a buliból. Miután nem sikerült taxit fognia, gyalog indult el Buda irányába, de a Rákóczi hídnál nyoma veszett. A nála lévő telefonja utoljára éjjel két órakor adott le jelet.

Felesége, Lilla nem hitte, hogy a vízbe esett volna, akkor azt gondolta, elrabolhatták. A család is nyomozott a férfi után, keresőkutyákat is bevetettek, mivel a rendőrség nem indított nyomozást az eltűnésekor. A család a Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület segítségével kutatott a férfi után, de a korábbi esőzések sok nyomot elmostak. A keresést nehezítette, hogy sem cellaadatokat, sem biztonságikamera-felvételeket és bankkártyás vásárlásokról szóló visszaigazolásokat nem tudtak kérni, mivel nem volt bizonyíték arra, hogy bűncselekmény történt volna.

Teljes bizonyosságot csak a DNS-vizsgálat hozhat, amelynek eredménye várhatóan csütörtökön lesz meg.


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!