Rettegés

2022.08.06. 09:00

Az udvarukról csalta el a 10 éves kislányt egy férfi Kunhegyesen

A rendőrség is kereste Krisztinát, akit végül épségben megtaláltak. Kiderült azonban, hogy egy fiatal férfival ment el. A helyiek rettegnek, úgy érzik, veszélynek vannak kitéve a gyermekek.

A mindössze 10 éves Krisztina múlt hét szombat délelőtt tűnt el kunhegyesi, bekerített udvarukról. A gyermek eltűnéséről szülei a rendőrségen is bejelentést tettek, nagy erőkkel keresték a kislányt. Hogy ki találta meg, vagy pontosan hol, mi alapján, az nem derül ki, a Kunhegyes Kérdezz-felelek Facebook csoportban azonban egy hölgy megdöbbentő felhívást tett ki - írja a Ripost.

„Veszélyes minden gyerekre nézve”

„A kislányt megtalálták, viszont egy fiatal férfi csalta el! Az elkövetőt nem zárják börtönbe, szabadlábon lesz. Nagyon javaslom a kunhegyesi lakosságnak, hogy forduljanak a körözést kiadó rendőrhatósághoz, és saját gyermekeik biztonsága érdekében kérdezzenek információkat az elkövetőről. 10 éves a gyerek, az elcsalása pedofil tett. Az elkövető veszélyes minden gyerekre nézve” - szól a nő bejegyzése. Azonban ha az eset valóban meg is történt, a rendőrség arról senkinek sem fog felvilágosítást adni, adatvédelmi okokból. Ezt azért a bejegyzés írója is sejthette, posztját ugyanis azzal zárja, hogy amennyiben a kislány szülei nem tanúsítják, hogy ez megtörtént, holnap más gyermekét fogja majd elvinni a férfi.

Nem mondják meg, ki az, de ismerik

Bár a kommentelők egyike sem említ név szerint senkit, mégis az derül ki, hogy akadnak, akik nemcsak ismerik az esetet, de azt is tudni vélik, hogy ki az a bizonyos férfi, aki elcsalta a kislányt. „Mi ismerjük, de az a lényeg, hogy megtalálták a kislányt” – írta egy kommentelő, ami a bejegyzés írójának a történetét erősíti.

A rendőrség a kiskorú érdekében hallgat

Az esettel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget, de a kislány megtalálásának tényén túl nem tudhattunk meg többet. „Tájékoztatom, hogy az eltűnt kislány tartózkodási helye ismertté vált, azonban a megtalálás körülményeiről – a kiskorú érdekeire figyelemmel – nem áll módunkban tájékoztatást adni” – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Illusztráció: Shutterstock

 

Címkék#pedofil

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában